Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Şarap rahatsız eder mi?

50 yıllık Klise şarabı içmiştim fena kafası var muhtelemen bunun da kafası fenadır 👌
  2. Nquyen

Yardım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

Globale çıkmadıkları için fazla bilmiyorlar ve Türkiye de Apple fanboylugu gibi bilgisayar bileşenler fanboylugu var genelde bu tarz ülkelerde çok sık rastlanır 👌 en pahalısı en iyisidir algısı var
  3. Nquyen

İ5 12400f den r5 7500f e geçmek

7500f için tek fanli kule tipi yeterli oluyor ama yüzde 15 performans artışı için 7500f serisine geçmezdim anakart işlemci Cart curt satmakla uğraşacak
  4. Nquyen

Yardım Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

Bu fiyata alınacak en iyi anakartlardan bir tanesi soğutması bile olmayan marka parası satan modellerden daha ucuz Türkiye de tanınmayan ama globalde çok satan ve uzun yıllardir geçmişi olan kaliteli bir marka 👌 Vietnam Intel ve AMD fuarlarına giden biri olarak da Türkiye de yüzüne bakılmayan...
  5. Nquyen

Bu iki monitörden hangisi daha iyi

Ölü piksel olayı şans işi msi giga aoc hepsinde çıkma ihtimali vardır
  6. Nquyen

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

İçki sigara kumar olmadığı için Türkiye şartlarında Z kuşağı gözünde kaybettin kardeşim 👌
  7. Nquyen

Diş Teli Alt Üst ikisi birden takılır mı?

Önce sonra bilmem de ikisi aynı anda takılı oluyor genelde
  8. Nquyen

Fiyatlar aynı ise vatan
  9. Nquyen

Zannetmiyorum sorun olacağını
  10. Nquyen

VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-2 185HZ 1MS IPS QHD İNDİRİMDE ALINIR MI?

Hdr450 var gibi bunda daha mantıklı geldi
  11. Nquyen

Philips olan parlaklık 300 ve DP 1.4 kullanıyor geri kalan her şey aynı gibi bu yüzden Philips tercih ederdim
  12. Nquyen

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

Ben nişanlandım bile Vietnamlı ile hayat ucuz ho chi Fransız caddesi hariç çoğu yeri kiralar 150 180 dolar dolu dolu bir öğün yemek 8 dolar en güzeli Vietnam da yaşamak 24 saat şehir hayatı var gece bile sokaklar dolu yabancı olarak gittiğin de herkes seninle sohbet etmek istiyor güzel ülke
  13. Nquyen

Bu arada asyalı candır 👌😁
  14. Nquyen

Doktorlar bile önermiyor bu ameliyatı ama mecburen yapıyorlar ayrıca çok sancılı bir dönem yaşayacaksın ilerleyen dönemde ağrıların devam edecek ve ucuz bir ameliyat değil o paraya yatırım yap zengin ol daha mantıklı görünüş ile anca TR ergen kadınların ilgisini çekersin yurt dışında zekaya...
  15. Nquyen

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

Sadece CS go oynayacaksanız düz 24.5 inç panel kullanın tabi bu prof oynuyorum diyorsanız geçerli ama girip biraz oynayıp çıkacagım diyorsan curvet ve 27 inç sorun yaratmaz bana kalırsa 1080p de 27inc de çok kötü görüntü veriyor birde Va olması cabası 1735554111 Fiyatına da baktım bu fiyata...
  16. Nquyen

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

Curvet ve 27 inç sadece CS go için alıyorsan en kötü özellikleri seçmişsin.
  17. Nquyen

3 monitörden hangisi

3 monitör de benzer kalitede ve özellik olarak benziyorlar bu yüzden parlaklık ve monitörde kullanılan panelleri inceleyerek bir karar vermek daha mantıklı olur 3 marka da iyi monitörler yapıyor ama msi olanını ölü piksel çıkma ihtimali yüksek bu yüzden diğer iki monitör arasında seçim yapardım...
  18. Nquyen

İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

Tanımıyorum ne olmuş ki yan yana resim çekmişler
  19. Nquyen

PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE SİSTEM YÜKSELTME ÖNERİSİ

Ben şanslıydım geçmişte başıma geldiği için ssd kaynaklı olduğunu tahmin ettim eski ssdyi çıkardım sistemden ozaman düzeldi bir kere de Windows 8 zamanı güncellemeyi erken kesince sistem eksik yüklemiş ozaman mavi ekran almıştım formatla düzelmişti ama sizin ki donanımsal kaynaklı olabilir bu...
Top Bottom