Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
985
Merhaba dostlar geniş bagajlı , içi geniş , dolu , 4 kişilik bir ailenin sığabileceği bir Sedane, SW bakıyoruz. SUV alıcaktık ama piyasası çok kötü fiyatlar uçuk. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba dostlar geniş bagajlı , içi geniş , dolu , 4 kişilik bir ailenin sığabileceği bir Sedane, SW bakıyoruz. SUV alıcaktık ama piyasası çok kötü fiyatlar uçuk. Önerilerinizi bekliyorum.
Super B oldukça geniş ama bu fiyata hangi modeli alınır onu aracı kullanan kişilere sorun sağlıklı bilgi alırsın

Ben Superb 2021 kullanıyorum. Kodiaq içerisine de bindim, kodiaq yüksek daha hoş hissettiriyor memnunum ama malum dsg korkutuyor. 55 binde araç inceden titreme takılmalar hissediyorum büyük ihtimalle yakın zamanda kavrama ve basın ç tüp değişimi gelir 50k bandında. 4.5 yıldır bende bir kere sorun çıkarmadı, bakımlarını zamanında yaptırdım.

Superb baktık ama beğenmedik hocam. Kodiaq bakalım. Ceed bakmıştık o nasıldır sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodiaq o fiyata duzgun yok hocam 1800 cok zorlama maximum 1500 desek bile yeridir.
Kia Ceed güzel araba ama yenilenmiş modeli kullanmadım yalan söylemeyeyim. Sportage düşünmez misiniz ya da tucson ? Geçen yıl sıfır 1.6 tucson kampanya ile 1.800 den satılmıştı diye hatırlıyorum.

Corolla 1.8 Hybrid

Ben Superb 2021 kullanıyorum. Kodiaq içerisine de bindim, kodiaq yüksek daha hoş hissettiriyor memnunum ama malum dsg korkutuyor. 55 binde araç inceden titreme takılmalar hissediyorum büyük ihtimalle yakın zamanda kavrama ve basın ç tüp değişimi gelir 50k bandında. 4.5 yıldır bende bir kere sorun çıkarmadı, bakımlarını zamanında yaptırdım.
2-2.5 ay önce değiştirdik kavrama ve volandı, araç 170K civarındaydı. 55K da bir şey olmuşsa sen yapmışsındır hocam.

Honda Civic. Bagajı büyük. Bağımsız süspansiyon. Biz kullanıyoruz, memnunuz.

superb beğenmediyseniz o fiyat bandında öbür modelleri pek beğenmezsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri