Arama sonuçları: *

1. S

Laptop sesi az geliyor

Yiğen almıştı excalibur tam modeli bilmiyorum ama sanırsam bu windows ile alakalıydı
  2. S

Laptop sesi az geliyor

Hoparlör
  3. S

Laptop sesi az geliyor

Yeni bir laptop aldım da normalin de altında bir sesi var çok az geliyor ne yapabilirim
  4. S

Windows 11 kuramıyorum

yok arkadaş laptop almış windows kurulmadan sadece bios menü var ben o zaman rufus yapayım sonra deniyeyim
  5. S

Windows 11 kuramıyorum

şimdi onu deniyorum sonra oraya aktarırım 1737395346 kankam niye böyle oluyor ya
  6. S

Windows 11 kuramıyorum

Resmi sitesinden windows 11 kurmak istiyorum ve flasha indirme yapıyorum zaten içi boş bir flash her indirdiğimde bir hata alıyorum hatanın görüntsünü de atıcam yardımcı olursanız sevinirim kolay bir kurulum yöntemini de biliyorsanız eğer video linki atabilirsiniz
  7. S

Askerlik tecil ettirme

şuanlık okuma düşüncem yok teşekkür ederim 1736810954 O da güzelmiş reis bana açıkcası 6 ay askerlik boş geliyor parayı toplayıp bedelli gitme planım var hem işten hem paramdan olmaya gerek yok askerlik eskisi gibi değil her gelenden temizlikten başka bir şey yapmadıklarını duydum
  8. S

Askerlik tecil ettirme

22'ye kadar parayı çıkartalım da artık gerisi allah kerim
  9. S

Askerlik tecil ettirme

Doğru diyorsun milli savunma sitesinde böyle yani 22 yaşına kadar tecil edebilirim galiba
  10. S

Askerlik tecil ettirme

ben meslek lise mezunuyum öyleyse güzel olur 6 lıyım ben de şuan 11 ay var yani işten olmak istemiyorum bedelli gitme planım var uzatırsam iyi olucak 1736801780 ben meslek lise mezunuyum öyleyse güzel olur 6 lıyım ben de şuan 11 ay var yani işten olmak istemiyorum bedelli gitme planım var...
  11. S

Askerlik tecil ettirme

22 yaşına kadar tecil doğru mu peki biliyorsan 1736546954 22 yaşına kadar tecil yapılabiliyor mu birde 10 ay var iken gitsem sorun olur mu
  12. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  13. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  14. S

6-7 K Bütçe Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-24-5-fhd-0-5ms-165hz-180hz-o-c-2xhdmi-1xdp-audio-out-freesync-premium-vesa-siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H?magaza=Hepsiburada Kankam ben bunu 4k iken almıştım şimdi zamlanmış güzel bir monitör özellikle yazın acayip işime geldi...
  15. S

Solflare cüzdanı oluşturma

ss atabilir misin bende bunlar varda
  16. S

pump.fun
  17. S

oluşturacaktım ama sitede phantom yok önceden varmış ama niye yok bilmiyorum
  18. S

Dostlar kendi bir meme coini oluşturucam ama solflare hesap açma videosu ile ilgili hiç türkçe ve detaylı bir video yok yardımcı olabilir misiniz
  19. S

Koltuğun altında bulunan torsin yay

Arkadaşalr bu koltukların altında bulunan torsin yay ne işer yarıyor bilgisi olan var ise cevap verirse sevniriim
  20. S

Amazon indiriminde xdrive koltuk

Eyvallah saolasın alayım ben bunu
Top Bottom