Dostlar merhaba 1 haftadır oluyor sanırsam ilk başlarda ben yanlış görüyor sanıyordum fakat dosya gezgini kendiliğinden açılıyor ne yapabilirim atacağım video da emoji koydum onun altına baksanız yeterli benim içinkanka virüs taraması yap Aldığın yerle iletişim kur Bakım yap veya bakimini yaptır bunları bir dene istersen
yaptım kankam artık bakarım arada denk gelir mi olup olmadığnı bilmiyorum da saolMerhaba. Cmd'yi yönetici olarak çalıştırırıp SFC /scannow yapabilir misiniz? sisteminizdeki bozuk dosyalardan kaynaklı yapabilir.
Depolama biriminin kabloların kontrol edebilir misin temasızlık olabilir. En temizi aslında bana kalırsa çıkartıp tekrar deneyin depolamanızı. Umarım olumlu olur.yaptım kankam artık bakarım arada denk gelir mi olup olmadığnı bilmiyorum da saol
olabilir şimdi daha fazla olmaya başladıDepolama biriminin kabloların kontrol edebilir misin temasızlık olabilir. En temizi aslında bana kalırsa çıkartıp tekrar deneyin depolamanızı. Umarım olumlu olur.![]()
Ayarlardan windows güncellemelerini kontrol eder misin? O işlemden sonra yeniden başlat bakalım bilgisayarı.olabilir şimdi daha fazla olmaya başladı
yani şuan olmuyor ama arkadaşa yazdığım saatler biraz fazla olmuştuDüzeldi mi sorun devam ediyormu