Arama sonuçları: *

1. F

Avukat, ev sahibi veya kiracı olanlar akıl verebilir mi

Eleştirmek yerine doğru bilgi verirsen faydalanalım yanlışsa öğrenmiş olalım hocam hiç bilgim yok çünkü
  2. F

Valla ilk kira deneyimimdi çok kötü oldu. Zamanım olsa yine kalırım o da mantıklı ama mecburi dönüş yapacağım. Evi temiz bırakıp videoya çekip depozito için net tarih alacağım. İhtiyacım oldugu için baş kaldırmadıgımında farkındalar. Teşekkür ediyorum aydınlattığın için
  3. F

Otel konusu için biraz üsteledim ama "gitmişsin keyif yapmışsın ben neden ödeyeyim" dedi. Çıkış zamanım yaklaştığı için depozitoda bir problem olmasın diye fazla üstelemedim aslında. Evde sandalyeyi kırdım onu da kendisine belirttim ama hallederiz ya dert etme tarzı geçiştiyor. Ne kadar fiyat...
  4. F

Merhaba, İstanbul’da bir emlakçıdan 6 aylık, eşyalı bir konut kiraladım. Kira sözleşmem mevcut ve süresi dolmak üzere. Evden çıkacağım. Evden çıktıktan sonra İstanbul’dan tamamen ayrılacağım. Ancak ev sahibi, depozitoyu evden çıktığım anda veremeyeceğini, “para olursa hemen, olmazsa 2–3 hafta...
  5. F

İSTANBUL KONAKLAMA İHTİYACI

2 Tanesiyle görüştüm. Biri kısa süreli almıyoruz dedi biri iki kişiliğe 23 tek kişiliğe 25k fiyat verdi
  6. F

İSTANBUL KONAKLAMA İHTİYACI

Herkese merhabalar. Şişli/Osmanbeyde Stajım var. 4.5 ay orada olacağım. Konaklayacak yer için öneriye ihtiyacım var. Bütçemi 22-23k ye kadar çıkardım ama bir yer bulamadım. Ev için arasam yıllık kiralıyoruz deniyor, günlük kiralık için arıyorum minimum günlük 1.5k deniyor, 3yıldızlı bir otelle...
  7. F

STAJIM İÇİN İSTANBULDA KONAKLAMA

Merhabalar. Ağustos-Aralık arasında Şişli Osmanbeyde staj göreceğim. Konaklama için apart bakıyorum başka seçeneklerim var mıdır ? Bir de ilanlara bakarken hangi ilçelere semtlere bakmalıyım. Ulaşım en kolay nasıl olur hiç bir fikir sahibi değilim.
  8. F

Dominar D250 vs Apache rtr200

Tekrar bir bakayım ama alıcı babam olacağı için uzak şehirlere motor almaya gitmeye sıcak bakar mı bilmiyorum. Adana Osmaniye Hatay civarında da çok fazla seçeneğimiz olmuyor gibi malesef. Teşekkürler arama konumunu biraz daha genişletip bakacağım 🙏🏻
  9. F

Yeni başlayan değil onda problem yok. Zaten rtr200 almayı düşünüyorduk ama %40 zam geldi yeni fıyatı biraz absürt kaçtı. Yanıtlardan sonra ikinci elde bakıyoruz şimdi teşekkürler
  10. F

Tvs 100k iken mantıklı geliyordu ama zamlı fiyat kafamıza hiç yatmadı. N250'ye de bakacağım çok teşekkürler
  11. F

Teşekkür ederim hocam ama Japonlar bütçeyi aşıyor, 225k yapsak bile doğru düzgün ikinci el çıkmıyor . D250nin ikinci eli için de 0 olsun kafa rahat olsun diye düşünüyorduk ama ilanlara bakacağım 🙏🏻
  12. F

Arkadaşlar iyi geceler Babam rtr200 alma arifesindeydi fiyatı 100k idi ama zam gelmiş 140k olmuş. Motorsikletli de aktif kullanan biri olduğu için o fiyat bandına Dominar d250 almak daha mantıklı olur mu başka öneriniz var mı ? (Mümkünse 0 almayı düşünüyoruz)
  13. F

Format atmama ragmen VİRUS silinmiyor YARDIM

Deneyeceğim knk sağol 1733000595 Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz görünüyordu onlarda. Şimdi de komple format deneyeyim o zaman 1733000615 Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz...
  14. F

Format atmama ragmen VİRUS silinmiyor YARDIM

Arkadaşlar merhaba Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı bende format attım fakat formattan sonraekteki dosya belirdi. Bu dosya çalışırken laptop helikopter gibi ses çıkarıyor , bellek kullanımı aşırı derecede yoğunlaşıyor. Dosyayı silemiyorum, görevini sonlandıramıyorum . Nasıl bir yol izlemeliyim ?
  15. F

Windows Script Host Hatası

Ekteki sorunla karşılaştım. Bilgisayarı her açtığımda karşıma çıkıyor başka yerde çözüm yolu bulamadım bir de buraya danışmak istedim
  16. F

MERSİNDE ABARTI FİYATI OLMAYAN TANTUNİ

Gezim esnasında mersin/tarsustan geçeceğim ve tantuni yemek istiyorum fakat fiyatlar fazla abartılmış. Normal fiyatlarda tantuni yiyebileceğim bir mekan var mıdır
  17. F

isim değişikliği için avukat ücreti?

Arkadaşlar aranızda avukat var mı. isim değiştirmek için bir avukatla görüştüm 20K tutar dedi . Normal bir fiyat mı demiş yoksa bana mı çok geldi . Teşekkürler şimdiden
  18. F

W10 education'un farkı var mı

Arkadaslar bilgisayarımda w10 kurulu. Format atarken W10 education yüklesem bir eksiklik hisseder miyim yoksa daha mı iyi olur. (Okulumun sayfasından edindim w10 edu'yu)
  19. F

Xiaomi telefonumda hat çekmiyor

Telefondan kaynaklı diye düşünüyorum. Evde bir tek benim telefonumda gitti ve elektrik gelince geri gelmedi
Geri