Neler Yeni

Dominar D250 vs Apache rtr200

Falcao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doruk
Bütçe
200000
Arkadaşlar iyi geceler
Babam rtr200 alma arifesindeydi fiyatı 100k idi ama zam gelmiş 140k olmuş. Motorsikletli de aktif kullanan biri olduğu için o fiyat bandına Dominar d250 almak daha mantıklı olur mu başka öneriniz var mı ?

(Mümkünse 0 almayı düşünüyoruz)

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
emircan özütemiz
Arkadaşlar iyi geceler
Babam rtr200 alma arifesindeydi fiyatı 100k idi ama zam gelmiş 140k olmuş. Motorsikletli de aktif kullanan biri olduğu için o fiyat bandına Dominar d250 almak daha mantıklı olur mu başka öneriniz var mı ?

(Mümkünse 0 almayı düşünüyoruz)
hocam 2.el d400 bakabilirsin ya da japonlara yönel bende hint kullanıyorum illa 250cc istiyorsan rtr ve d250 arasında kesinlikle d250 derim ama 0larına bu paraları verme az km de 3 4 bin de 50 60 lira aşağı bulursun rahat

Falcao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2.el d400 bakabilirsin ya da japonlara yönel bende hint kullanıyorum illa 250cc istiyorsan rtr ve d250 arasında kesinlikle d250 derim ama 0larına bu paraları verme az km de 3 4 bin de 50 60 lira aşağı bulursun rahat
Teşekkür ederim hocam ama Japonlar bütçeyi aşıyor, 225k yapsak bile doğru düzgün ikinci el çıkmıyor . D250nin ikinci eli için de 0 olsun kafa rahat olsun diye düşünüyorduk ama ilanlara bakacağım 🙏🏻

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha iyi ama ikinci elde sıfıra yakın çok rahat bulursun zamlı fiyatlara hiç bulaşma bence. Bir de dominarlar bence birazcık ağır kalıyor şehir içinde. Günümüz ekonomisinde f/pden uzaklaşıyor ne yazık ki bajaj. N250ye de bakabilirsin. İkinci elde neredeyse sıfırları çok uyguna bulunabiliyor. Bende n250 kullanıyorum. Piyasası gerçekten çok uygun ve neredeyse sorunsuz bir motor diyebilirim. Ek olarak tvs de güzel marka ama servisleri genelde bisikletcilerden bozma servisler, deneyimsizler. Bajajın servis ve yedek parça tedariği çok daha iyi. Mahalle bakkalında bulursun parçasını.

Falcao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha iyi ama ikinci elde sıfıra yakın çok rahat bulursun zamlı fiyatlara hiç bulaşma bence. Bir de dominarlar bence birazcık ağır kalıyor şehir içinde. Günümüz ekonomisinde f/pden uzaklaşıyor ne yazık ki bajaj. N250ye de bakabilirsin. İkinci elde neredeyse sıfırları çok uyguna bulunabiliyor. Bende n250 kullanıyorum. Piyasası gerçekten çok uygun ve neredeyse sorunsuz bir motor diyebilirim. Ek olarak tvs de güzel marka ama servisleri genelde bisikletcilerden bozma servisler, deneyimsizler. Bajajın servis ve yedek parça tedariği çok daha iyi. Mahalle bakkalında bulursun parçasını.
Tvs 100k iken mantıklı geliyordu ama zamlı fiyat kafamıza hiç yatmadı. N250'ye de bakacağım çok teşekkürler

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tvs 100k iken mantıklı geliyordu ama zamlı fiyat kafamıza hiç yatmadı. N250'ye de bakacağım çok teşekkürler
Tvs'ye tek sıcak bakmama sebebim servis ve distribütörünün kötülüğü. Hiç bulaşma bence. Genel olarak piyasa zaten düşük bajajlar ekstra düşük. N250/F250 serisini tavsiye etme sebebim çoğu 2023-2024 çıkışlı. Diğer bajaj modellerine göre daha temiz ve ucuzlar. Rica ederim. Benim 1 sene oldu 12k kmdeyim aktif kullanıyorum. Bakım dışında servis görmedim çok şükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,834
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom