Arama sonuçları: *

1. M

yeni ssd alacağım bunu nasıl c disk yaparım

bilgisayarıma yeni ssd alacağım samsung 550 olan sata ssd artık bana yavaş kalıyor ve kingston kc3000 1tb lik modelini (7000 e 6000) almayı düşünüyorum yine önerilerinize açık olmakla birlikte asıl sorum şu şahsen ben bu laptopa ssdyi taktıktan sonra buna eski ssdimdeki her şeyi taşımak...
  2. M

anti virüs kapatmaya çalışıyorum ama bt yardım masası engelliyor çözümü ne

arkadaşlar virüs korumaya girip kapatmak istiyorum ama bu ayara ulaşılamadı bt yardım masası vs bir uyarı çıkarıyor tek benim karşılaşmadığımı yıllardır insanların karşısına çıktığını gördüm, win10 dan 11 e geçerken yeni hiçbir virüs koruma programı indirmemiştir ancak 11 e geçince böyle bir...
  3. M

Şarj Aletinde adaptörün mü yoksa kablonun mu sıkıntılı olduğunu nasıl anlarım?

bir güncelleme sonrası olmuş olabilir, başka bir type c kablo ile dene veya arkadaşının ailenden birinin şarj aleti ile dene. hala sorun devam ediyorsa telefonu kapat aç yap güncelleme yap ve telefonun şarj girişini sıcak olmayan bir hava ile güzelce temizle (üfleyebilirsin ama tükürme) hala...
  4. M

telefonu nasıl şarj etmeliyim

abi ben telefonu hızlı mı şarj etmeliyim yavaş miyi soruyorum 20 w adaptörü ne yapayım 1665856530 ben de zaten telefonu asssiri dikkatli kullanıcam diye hiç kullanmamazlık etmiyorum ama powerbankım zaten hızlı şarj ediyor acil bir durumda diye telefonun şarja ihtiyacı olduğunda bazen takmaya...
  5. M

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

bomboş text bu arada, note 5 den direkt 2016 da iphone 7 plus geçmiştim düzenli olarak da güncellemeye devam ettim. suanda iphone 13 kullanan biri olarak sıkça iş telefonlarıyla ve ailemdeki kardeşimin vs olsun android huawei vs tecrübe etmiş biri olarak çok rahat söyleyebilirim ki hala daha...
  6. M

telefonu nasıl şarj etmeliyim

telefonu hızlı şarj edip şarj harici mi kullanmam daha iyi olur yoksa yavaş şarj edip şarjda da işimi görsem daha iyi mi olur asla hiç bir yerde bunun bir testini cevabını bulamıyorum. daha spesifik olması gerekirse, kablosuz 15w powerbankım var, kablolu olarak da ilk gün kutudan çıkan bu 5w ios...
  7. M

Agalar lisede devamsızlık silinyor mu?

kanka ben babamla gitmiştim, gelmediği günler benimleydi haberim vardı vs deyince siliniyor ama sana tavsiyem ( üniversite okuyorum ve daha suana kadar hiç devamsızlık yapmadım yapmayı da allah nasip etmesin, ciddi ders kaybı ve hocalarla yüz alışıldığı için tavsiyem okula düzenli gidip aranın...
Geri