Arama sonuçları: *

• Users: ahmt3
  • Order by date
  1. A

Rampage Zenith Pro kablolu kullanımda ani harekette kopma oluyor

Kablolu kullanımda ani bir harekette kopuyor geri geliyor sonrasında bir daha kopuyor. Normalde bir sorunu yoktu, kablolu kullanımda bir süre (1-2 hafta) geçirdikten sonra başladı bu sorun. Fare 8-9 aylık olması lazım.
  2. A

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Geçenlerde Mchose V9 pro almıştım iade edip bunu almaya değer mi?
  3. A

Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtikten sonra yaşanan pişmanlık

X9'un çok farkı var mı ki hocam bu kulaklıktan?
  4. A

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Hocam H2002P'deki 7.1 beni memnun ediyordu bunda ki yankı olmasa bu da memnun edecek ama işte. 1770300520 Hocam ses geri sekmiyor fakat EQ ayarından banyo modu seçmişim gibi hissettiriyor odadaymış gibi hafif yankı yapan bir yerde gibi oluyor.
  5. A

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Hocam 7.1 açık mı? Açtığım zaman valorantta yankı yapıyor ses böyle bir sorun yaşadınız mı?
  6. A

Hocam memnun gibiyim sadece 7.1 benim için önemli oyun oynayan biriyim ses kasmakta çok işe yarıyor 7.1 kapalıyken çok garip geliyor oyun. Açınca da yankı oluyor, ses 50deyken yapmıyor diyorsunuz yani?
  7. A

Mchose v9 pro yankı problemi

Çözebildiniz mi hocam.
  8. A

Hocam 7.1 olayını çözsem içime sinecekte 7.1'i çok garip yankı yapıyor.
  9. A

7.1 sorunu sizde mevcut mu yankı yapıyor vs.
  10. A

Hocam stok kalmamış ve kumaş ped bulabilsem çok iyi olacak. Yurtdışı alışverişide kapandı alamıyoruz. 1770238898 Hocam güzel bir EQ yaptım fakat yine de elimdeki kulaklıktan çoook daha iyi diyemiyorum çünkü aralarındaki fark çok az. Aradaki fiyat farkını bulundurduğumuzda çok fark var...
  11. A

Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtim. Yükseltme yaptım sanıyordum fakat kablosuz olması, ped rahatlığı, mikrofonu haricinde hiçbir fark yok. Hatta H2002P'nin bassları daha iyi, ses yüksekliği de aynı şekilde V9 Pro'nun EQ yapmadan ses kalitesi çok garip. Kulaklığın özellikle oyunda EQ...
  12. A

MCHOSE V9 Pro driver nereden yüklenir ve ayar önerisi

Hocam açıyorum kapıyorum yine gariplik var.
  13. A

İndirdim fakat ses garip bir şekilde Valorant oynuyorum sesler çok tiz gibi geliyor tok bir ses yok, aynı zamanda ses seviyesi düşük gibi sebebini anlayamadım.
  14. A

MCHOSE V9 Pro kulaklığını aldım, 7.1 açık geliyor mu bilmiyorum. Driverı bulamadım iki farklı driver varmış sanırım birisi çince olan yazılım link atar mısınız? Yapmam gereken bir ayar var mı? Bir de ses normale göre biraz düşük hissediyorum. 80 seviyesinde az geliyor ses.
  15. A

4bin TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Yani çok bir farkları yok o halde V9 proyla ikiside iyi
  16. A

V9 pro nasıldır?
  17. A

Mediamarkt mağazadan alınan kulaklığı iade veya değişim yapabilir miyiz?

Hocam kutuyu açtık maalesef. Değişim yapamıyor muyuz?
  18. A

Mediamarkt mağazadan alınan kulaklığı iade veya değişim yapabilir miyiz?

Mediamarkttan bir bluetooth kulaklık aldım fakat iade etmek istiyorum hiç kullanılmadı fakat açıldığı için iade edilmiyor dediler Tab A9 tablete bağlanmıyor sürüm yetersizliği vs. gibi bir şey yüzünden işime yaramayacak bu yüzden iade edemiyorum değişim vs. ne yapabilirim?
  19. A

Başlıkta yazdığı gibi kablosuz bir oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
  20. A

Taksit ile alınabilecek 3000TL'ye oyuncu kulaklık önerisi

Hocam V9 Pro mu N9 mu arada kaldım. V9 Pro daha iyi gibi idefixte hemde 6 taksit peşin fiyatına hoşuma gitti.
Geri