Hocam Casio MTP-VD01L-1BVUDF modeli nasıldır almayı düşünüyorum gümüş kordondan nefret ediyorum deri kordon çok hoş duruyor gözüme bu fiyat bandında başka alternatifi var mıdır
çok zarif duruyor yömyeci adamlarız bize gelmez bu daha benim attığım daha büyük duruyor ayrıca kahverengi deri ayrı bir güzel şuan kafama yatan başka bir model bulamadım bunu almayı düşünüyorum hala
çok zarif duruyor yömyeci adamlarız bize gelmez bu daha benim attığım daha büyük duruyor ayrıca kahverengi deri ayrı bir güzel şuan kafama yatan başka bir model bulamadım bunu almayı düşünüyorum hala
bu fiyata casio hocam hoşunuza gittyse alınHocam Casio MTP-VD01L-1BVUDF modeli nasıldır almayı düşünüyorum gümüş kordondan nefret ediyorum deri kordon çok hoş duruyor gözüme bu fiyat bandında başka alternatifi var mıdır
hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Ben aldım da konu sahibi ben değilim @ahmt3 hocam kusura bakmayın konunuza konmuş gibi oldum ama bende daha önce açtığımda kimse cevap vermeyince konuyu gördüğümde yazmak istedim
www.n11.com
bu fiyata alabileceğin tek adam akıllı saat sanırım casio. görünüşe aldanıp saçma sapan yeni türemiş markalara para verme. 2k ya çıkmadan bile göze hitap eden saatini bulabilirsin. ersa saat sitesindeki modellerine göz at. amazon ve hepsiburadada sık sık indirime girer.Merhaba, kendime gümüş bir saat almak istiyorum 2000tl'ye bir saat arıyorum.
Merhaba, kendime gümüş bir saat almak istiyorum 2000tl'ye bir saat arıyorum.