Arama sonuçları: *

1. K

20-30 bin TL civarı en uygun TV'leri önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, Senelerdir kullandığımız TV artık sararmaya başladı ve zaten piksel olarak da aşırı kötü olduğu için değiştirmeye karar kıldım. Aşırı yüksek meblağlara çıkmadan uygun güzel bir TV almak istiyorum. Bütçem: 20 bin ile 30 bin arası. Beklentilerim: Görüntü tatmin etsin, en az...
  2. K

İndirimli iPhone alabilmek için kasım ayını beklemeli miyim?

Kasım indirimleri olduğu için.
  3. K

İndirimli iPhone alabilmek için kasım ayını beklemeli miyim?

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir iPhone almayı düşünüyorum da sizce kasım ayında indirime girer mi yoksa şimdiden almalı mıyım? Teşekkürler.
  4. K

iPhone 12'den iPhone 14'e geçmek mantıklı mı?

13 proyu hiçbir teknoloji mağazasının sitesinde göremiyorum hocam. Pro modelleri nedense yok. 2. el de ben almak istemiyorum.
  5. K

13 proyu hiçbir teknoloji mağazasının sitesinde göremiyorum hocam. Pro modelleri nedense yok. 2. el de ben almak istemiyorum. Pro bulabilirsem alıcam bulamazsam düz 13 alacağım. Çünkğ kuzenimde düz 13 var ve kamera açısından gözle görülür muazzam bir fark var
  6. K

Neden geçilmez peki?
  7. K

Merhaba arkadaşlar, Elimdeki telefonu hem güncellemek hem de iPhone 12'lerdeki radyasyon sorunu sebebiyle iPhone 14'e geçmek istiyorum, sizce bu mantıklı bir hareket mi olur? iPhone 13 almayı düşündüm başta ama hazır para vermişken bir model daha üst olsun diye düşündüm. iPhone 13 128 gb şu...
  8. K

2. el iPhone 12 cihazım tahminen kaç tl eder?

Merhaba, Elimde 128 gb iPhone 12 cihaz var, 1.5 sene civarı kullanıyorum ve pil durumu şu an %84. Kasım ayına kadar garantisi var. Model yükseltmek için bu cihazı eskisini getir-yenisini götür kampanyasında değerlendirmek istiyorum da acaba kaç tl fiyat biçerler bilgisi olan var mı...
  9. K

iPhone 12'den iPhone 13'e geçmek mantıklı mı?

Sırf 12'ler için avrupada yasak çıkarılmıştı hocam
  10. K

iPhone 12'den iPhone 13'e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba hayırlı forumlar. Bende iPhone 12 128gb cihaz mevcut ve bildiğiniz üzere iPhone 12'lerde radyasyon mevzusu dönüyor ve bu durum beni rahatsız etmekte. 128 gb modelini kullanıyorum ve kasım ayına kadar garantisi devam ediyor, pil durumu %84. Ben bir üst model olan iPhone 13'e...
  11. K

TOYOTA COROLLA 1.6 2018 DREAM PAKET NASILDIR?

Arkadaşlar merhaba, Güvendiğim bir abim 5-6 ay sonra 2018 model toyota corolla 1.6 dream paket aracını satacağını söyledi ve ben almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde 2018 corolla göremiyorum. Sarı sitede bile yok. Bilen eden var mı corolla'ların 2018 1.6 dream paketleri nasıl sizce?
  12. K

iPhone uyumlu powerbank önerisi

Merhaba, Direkt konuya giriyorum, iPhone 12 kullanıcısıyım ve ileride iPhone 15 almayı da düşünüyorum genel tüm iPhone cihazlarına uyumlu powerbank arayışım var. Evde 3 tane powerbank var hiçbiri iPhone'a uymuyor giriş-çıkış mevzuları falan çok kafamı karıştırdı sizlerden destek almak istedim...
  13. K

MAKS 20 BİN TL BÜTÇELİ 65 INÇ 4K TV ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamlar, Başlıkta da dediğim gibi 20 bin civarı bütçem var ve 20'yi geçmek pek istemiyorum bana bu fiyat bandında güzel görüntü kalitesine sahip, 65 inç ekranı olan, 4K, netflixe falan girip rahatça izleyebileceğim bir tv önerebilir misiniz?
  14. K

iPhone 12 şarj sorunu

peki düşük güç modunu veya iyileştirilmiş pil sağlığı ayarlarını açmayı öneriyor musunuz bunlara gerek yok mu yoksa
  15. K

iPhone 12 şarj sorunu

100
  16. K

iPhone 12 şarj sorunu

arkadaşlar merhaba yakın zamanda iphone 12 aldım fakat şarj konusunda çok dengesiz geliyor cihaz mesela şarjım %90 iken 20 dk 90 olarak kalıyor sonra bir anda hızlıca %87'ye düşüyor orada da 20 dk takılıyor hani bu zaten taktığım bi mevzuydu ama asıl sorun şu ki %30'lara geldikten sonra telefon...
  17. K

iPhone 12 almak yerine üst model mi almalıydım?

Arkadaşlar merhaba, Dün iPhone 12 aldım ama telefon ve yanında aldığım şeylerin fiyatlarını duyanlar neden az daha verip 13-14 almadın dediler, moral bozuluyor istemsiz siz ne düşünüyorsunuz? iPhone 12 - 24 bin tl Şarj cihazı - 420 tl Kurulum, telefondan telefona aktarım hizmeti, ekran...
  18. K

iPhone 11 mi iPhone 12 mi?

Arkadaşlar merhaba, Yıllardır android kullanıyorum son telefonum da s20 idi her zaman da memnundum ama instagramda falan her attığım hikaye bulanıyor ve ben içerik üreticiliği yapmak istiyorum ve gözlemlediğim kadarıyla iPhone telefonlar cam gibi çektiği gibi uygulamaya aktarabiliyor. Bütçeme...
  19. K

Sizce sistemi fazla yoruyor muyum?

Bir arkadaşım o kadar yorarsan işlemcin falan yanar dedi de ne alaka anlamadım ondan sormak istedim :)
  20. K

Sizce sistemi fazla yoruyor muyum?

beyler yeni çektim bunu sizce nasıl değerler?
Geri