Arama sonuçları: *

1. O

It Takes Two tek pc'de 2 kişi oynamak istiyorum ama joysticki görmüyor

steamden aldığım oyunlarda çalıştı ama ıt takes two'da görmüyor hiçbir şekilde. Aynı işin epic games versiyonununasıl yaparım gta 5 de görmüyor kolu
  2. O

Steamdaki bir oyun için steam girdisi tanımlayınca kol çalışıyor. Ama It Takes Two'yu Game Pass'den aldığım için steam girdisi kısmı çıkmıyor. Komple steam'e nasıl tanımlayabilirim gamepadi.
  3. O

Oyunu Game Pass üzerinden oynayacağım. hiçbir şekilde joysticki görmüyor. Joystick çalışır durumda sınama testini yaptım. x365ce programını kullanmayı denedim daha önce Blur adlı bi yarış oyununda işime yaramıştı. Şuan windows 11 kullanıyorum. x365ce'yi çalıştırmak istediğimde ekteki hatayı...
  4. O

Rtx 3060 Sistem Önerisi

rx 6800 lü sistemde işlemciyi Ryzen 7 5800X3D yapmayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım? Herhangi bi darboğaz olur mu?
  5. O

Rtx 3060 Sistem Önerisi

3070'li sistemi almalı mıyım sizce? 1667052275 Birde işlemci için sıvı soğutma şartmı?
  6. O

Rtx 3060 Sistem Önerisi

20.000 bütçem var. Oyun konusunda sorun yaşamayacağım 3 fanlı Rtx 3060'lı bir sistem arıyorum. Rdr 2 gibi oyunlar oynayacağım. Ayrıca sonradan upgrade edilebilir yada edilemez sistem olarak önerirseniz sevinirim. Vatan bilgisayarda h610 anakarta sahip sistem buldum ama anakart için sıkıntı...
Top Bottom