Neler Yeni

It Takes Two tek pc'de 2 kişi oynamak istiyorum ama joysticki görmüyor

omurhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömürhan
Oyunu Game Pass üzerinden oynayacağım. hiçbir şekilde joysticki görmüyor. Joystick çalışır durumda sınama testini yaptım. x365ce programını kullanmayı denedim daha önce Blur adlı bi yarış oyununda işime yaramıştı. Şuan windows 11 kullanıyorum. x365ce'yi çalıştırmak istediğimde ekteki hatayı alıyorum. xinput1_3.dll hatası veriyor ancak sistemimde yüklü önlem olması için tekrar kurdum bütün visual studios sürümleri kurulu. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-11-06 041506.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-06 041506.png
    16.7 KB · Hit: 245

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Uygukamayı yönetici aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gene olmaz ise siteam dan gamepad lari tanıt ve oyunu steamkütüphanesine ekle ordan gir olur

omurhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömürhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygukamayı yönetici aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gene olmaz ise siteam dan gamepad lari tanıt ve oyunu steamkütüphanesine ekle ordan gir olur
Steamdaki bir oyun için steam girdisi tanımlayınca kol çalışıyor. Ama It Takes Two'yu Game Pass'den aldığım için steam girdisi kısmı çıkmıyor. Komple steam'e nasıl tanımlayabilirim gamepadi.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Steamdaki bir oyun için steam girdisi tanımlayınca kol çalışıyor. Ama It Takes Two'yu Game Pass'den aldığım için steam girdisi kısmı çıkmıyor. Komple steam'e nasıl tanımlayabilirim gamepadi.
Knk steam de sol alt köşeden kyun ekleye tıkla sonra steam dısı oyun ekle de istediğin oyunun dosya konumhnu seç ve ekle dedikten sonra oyun kütüphaneye gelecek, kolu tanımlamak için sol üste steame tıkla sonra ayarlar sonra kontroller kısmından ayarla

omurhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömürhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk steam de sol alt köşeden kyun ekleye tıkla sonra steam dısı oyun ekle de istediğin oyunun dosya konumhnu seç ve ekle dedikten sonra oyun kütüphaneye gelecek, kolu tanımlamak için sol üste steame tıkla sonra ayarlar sonra kontroller kısmından ayarla
steamden aldığım oyunlarda çalıştı ama ıt takes two'da görmüyor hiçbir şekilde. Aynı işin epic games versiyonununasıl yaparım gta 5 de görmüyor kolu

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
steamden aldığım oyunlarda çalıştı ama ıt takes two'da görmüyor hiçbir şekilde. Aynı işin epic games versiyonununasıl yaparım gta 5 de görmüyor kolu
Epicte yok öyle ayar

Top Bottom