Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Bilgisayar sanki başlattan kapatırmışım gibi kendi kendine kapanıyor.

Klavye bozulmuş bilgisayarın kapanmasına sebep oluyomuş.
  2. T

Sorunu 1 hafta sonunda güç kablosunu duvar prizine takarak çözdüm bilidim böyle olacanı. Düzenleme --> İki gün bekledim kapanmadı bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra kapandı :)
  3. T

Formata rağmen pc kapatan virüs

Arkadaşlar bilgisayarım kapanıyor yazısı verip kapanıyor. Windows 11 ve 10 farketmiyor. Stres testlerinde sıkıntı yok sıcaklıklar iyi. Virüs olduğunu düşünüyorum ama esetle tarattım bulamadı. Böyle bir virüs var mı, varsa nasıl temizleyebilirim
  4. T

Windows 10a geçtim 10-15 dakikada kapanan pc artık 30 dakikada kapanıyor. Bu mantıkla Windows 95 kurarak bu süreyi 4-5 saate çıkarmayı düşünüyorum.
  5. T

Maalesef sorun tuşta da değilmiş kafayı yemek üzereyim :(
  6. T

Teşekkürler eve gidince bir deneyeyim bakalım
  7. T

Tuşu devredışı bıraksam başka türlü açabilme imkanım var mı pc yi?
  8. T

Kasa çok eski ben bilgisayarı açarken bile tuşa sert basmam gerekiyor açması için. Kendi kendine aktif olabilir mi tuş?
  9. T

Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken bir anda ekrana kapanıyor yazısı geliyor ve kapanıyor. Eğer bişey indiriyosam kapatmak istediğinize emin misiniz diyo hayır diyince kapatmıyo 5-10 dakika sonra tekrar soruyo.Sıcaklık değerlerini kontrol ettim bütün bileşenler 30-40 derece arası. 2 ssd 1...
Geri