Çözüldü✓ Bilgisayar sanki başlattan kapatırmışım gibi kendi kendine kapanıyor.

tunattcl

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken bir anda ekrana kapanıyor yazısı geliyor ve kapanıyor. Eğer bişey indiriyosam kapatmak istediğinize emin misiniz diyo hayır diyince kapatmıyo 5-10 dakika sonra tekrar soruyo.Sıcaklık değerlerini kontrol ettim bütün bileşenler 30-40 derece arası. 2 ssd 1 harddisk var format attım ssdlere düzelmedi. Diskleri teker teker çıkarıp çalıştırmayı denedim yine kapandı. Bütün bileşenleri çıkardım taktım ram yerlerini değiştirdim. Driverlar güncel. Neden olabilir 4 gündür uğraşıyorum yardım edebilir misiniz? (windows 11)

Kasadaki tuşta bir sorun olabilir mi?

Tuşu devredışı bıraksam başka türlü açabilme imkanım var mı pc yi?
Uzay montaj sistemlerde anakartta iki pini kısa devre yaptırarak sistemi açabiliyorsunuz eğer o kısım anakartın kolay ulaşılan bir yerindeyse kasanın yan kapağını açık tutarak kolayca açıp kapatabilirsiniz

Uzay montaj sistemlerde anakartta iki pini kısa devre yaptırarak sistemi açabiliyorsunuz eğer o kısım anakartın kolay ulaşılan bir yerindeyse kasanın yan kapağını açık tutarak kolayca açıp kapatabilirsiniz
Teşekkürler eve gidince bir deneyeyim bakalım

Maalesef sorun tuşta da değilmiş kafayı yemek üzereyim :(
bence bir win 10 deneyın bazı kışıler 11 den 10 a geçıyor sorunlardan dolayı fakat sorunuz çözulurmu bılmem

Windows 10a geçtim 10-15 dakikada kapanan pc artık 30 dakikada kapanıyor. Bu mantıkla Windows 95 kurarak bu süreyi 4-5 saate çıkarmayı düşünüyorum.

Sorunu 1 hafta sonunda güç kablosunu duvar prizine takarak çözdüm bilidim böyle olacanı. Düzenleme --> İki gün bekledim kapanmadı bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra kapandı :)

Son düzenleme:
Sorunu 1 hafta sonunda güç kablosunu duvar prizine takarak çözdüm bilidim böyle olacanı. Düzenleme --> İki gün bekledim kapanmadı bu mesajı yazdıktan 10 dakika sonra kapandı :)
Klavye bozulmuş bilgisayarın kapanmasına sebep oluyomuş.

Geri