Arama sonuçları: *

1. A

Windowsun herhangi bir sürümünü yükleyemiyorum.

yine görünmüyor 1683213931 1683213963 ssd dahil sistemi ilk kez kullanıyorum
  2. A

Windowsun herhangi bir sürümünü yükleyemiyorum.

Anakartımda takılı olan m2 ssd bios'ta gözükmesine rağmen windows kurulumunda gözükmüyor , RAİD driverları yüklemeye çalıştığım zaman onları da yükleyemiyorum , internetteki her çözümü denedim ancak hiçbiri benim sistemimde problemi çözmedi . am5 sistem kullanıyorum.
  3. A

Toplama bilgisayar kuruyorum

50 bine çok yaklaşmak istemiyorum daha ileriye dönük bir kasa toplamak istediğim için ddr5 geçtim ilerleyen zamanlarda anakart değişmeden bazı parçaları değiştirebilmek istiyorum 7600x ve 6900xt şuanda elimde bulunuyor zaten ancak bu sisteme 240 mm yeterli olur mu yoksa 360 mm sıvı soğutucu mu...
  4. A

bilgisayar parçalarını aldıktan sonra herhangi bir güç kablosu vs almam gerekiyor mu ? 1666480474 bu fotoğraftaki parçalara ek olarak kasa ve sıvı soğutucuya ihtiyacım var , sistemin genel olarak artı ve eksileri nelerdir sizce?
  5. A

sıvı soğutucu ve kasa önerir misiniz , anakart konusunda da biraz kararsızım sizce MSİ MAG B650 TOMAHAWK WİFİ modeli iyi mi? ayrıca ryzen 5 7600x ve rx 6900 xt tercih ettim sizce darboğaz yapar mı? bunların dışında sizce sistem genel olarak nasıl?
Top Bottom