Neler Yeni

Windowsun herhangi bir sürümünü yükleyemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ertürk
Anakartımda takılı olan m2 ssd bios'ta gözükmesine rağmen windows kurulumunda gözükmüyor , RAİD driverları yüklemeye çalıştığım zaman onları da yükleyemiyorum , internetteki her çözümü denedim ancak hiçbiri benim sistemimde problemi çözmedi . am5 sistem kullanıyorum.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
C Ş
SSD'yi çıkar windows yükleme ekranında disk seçme yerine gelince SSD'yi tak yenile de bak bakalım görünecek mi?

SerhatCC

80+ Bronze
ssdyi ilk kez mi kullanıyorsun ? öncesinde bilgisayara takıp disk yöneticisinden biçimlendirmen gerekiyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'yi çıkar windows yükleme ekranında disk seçme yerine gelince SSD'yi tak yenile de bak bakalım görünecek mi?
yine görünmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssdyi ilk kez mi kullanıyorsun ? öncesinde bilgisayara takıp disk yöneticisinden biçimlendirmen gerekiyor evet

yine görünmüyor
ssd dahil sistemi ilk kez kullanıyorum

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Arkadaşlar biraz abartmış sakın pc çalışırken ssd çıkarıp takma cihazı eline alırsın yoksa :)
Genellikle Lenovo notebooklarda İntel işlemcilerde vb bu durumla karşılaştım o esnada ssd için bir sürücü olması lazım kurulum ekranında o sürücüyü usb bellek aracılığı ile sisteme tanıtarak diski görebilirsin ve kuruluma devam edebilirsin.
İlk önce eğer güncel değil ise bios update yaparak dene belki güncelleme ile sürücüyü içeriye gömerek o sorunu düzeltmişlerdir.

Top Bottom