Arama sonuçları: *

1. ilkerdnmz37

Bilgisayar için koltuk

Merhaba dostlar, altı yedi bin sularında bir bütçem var. Uygun bir koltuk arıyorum, gidip hespiburadadan aldım tamı tamına iki kez hatalı ürün gönderdiler. Bıktım ve son çare sizlere danışıp fikir almak istiyorum. Bildiğiniz koltukları atar mısınız bir bakalım. 1720165190 Şu an için favorim bu...
  2. ilkerdnmz37

Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr 120 TL

hop siparişi çaktık, eyvallah yoldaş.
  3. ilkerdnmz37

5-8k arası sandalye önerir misiniz?

Aktiflik.
  4. ilkerdnmz37

5-8k arası sandalye önerir misiniz?

Rez aldım, aynı problemlerim var, takipteyim.
  5. ilkerdnmz37

Sadece HDMI takılabilen Asus H610M-K anakartına Display Port takabilir miyim ?

Ekran kartı soketleri anakart ile bağımsızdır. Yani ekrankartında soketin varsa istediğin yerde kullanırsın, olaki durumda ekran kartına bir şey olursa işlemcine gömülü ekran kartını kullanman için var o anakart soketleri.
  6. ilkerdnmz37

bu kasaya bu soğutucu sığar mı?

Muhtemel şekilde sığar, zaten kasaya montajlı alacaksan teknik ekibi sana döner. Ama sığar.
  7. ilkerdnmz37

Amd 7700xt veya 7800xt almayı düşünüyorum Ryzen 5600x ile darboğaz yapar mı?

Bende 5500 var, 7700xt yapsam 1080de dar boğaz yapar mı makinama?
  8. ilkerdnmz37

Klavye öneri postu 2000TL

Hocam bahsettiğin klavye gerçekten iyi duruyor, tercihimi şu anda bundan düşünüyorum, teşekkür ederim. kırmızı anahtardan dahi geceleri ev halkı şikayetçi kahverengi için aynı rahatsızlık söz konusu mu? 1708687474 neden bir çok kişi bunu tercih ediyor artıları eksileri neler? tekrar tekrar para...
  9. ilkerdnmz37

yardımın için teşekkürler, attığın klavye hoşa benziyor alırsan banada haber etmeyi unutma üstad klavyeler hiç güven vermedi ikiside, yorumlarda iç açıcı değil
  10. ilkerdnmz37

Bu Sistem uyumlu mu? Mantıklı mı ?

Amd ekran kartı pişmanlıktır, aktif kullanıcısıyım pişman olursun.
  11. ilkerdnmz37

Zor olmayan hikayeli oyun önerisi

Kolay olması şart mı? İlk defa böyle bir kategorize gördüm.
  12. ilkerdnmz37

Yardım Ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen internet yok

Kablon bozuk olabilir mi? Kontrol ettin mi sinyal cihazları ile? Başka bir kablo ilede deniyebilirsin. Eğer çalıştığından emin kablo ile çalışmazsa şayet ethernet driver veya direk ethernet problemi olabilir.
  13. ilkerdnmz37

Agalar pcyi ilk aldığımda gamepower almıştım, memnun değilim. Bana iki bin lira bandında önerir misiniz güzel klavyeler? Mümkünse bir kere para vereyim, biraz daha bütçe esneyebilir, sizin verdiğiniz tüyolar önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
  14. ilkerdnmz37

Yardım Sanal Makina Windows Kurulmama hatası.

Ryzen 5 5500
  15. ilkerdnmz37

Yardım Sanal Makina Windows Kurulmama hatası.

Merhabalar, Virtual Box programına Windows 10 kurmaya çalışıyorum fakat ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere bir hata alıyorum, yardımcı olur musunuz?
  16. ilkerdnmz37

Rx 6700 xt yüksek derece sorunu mu var?

Çok teşekkürler yardımlar için baylar.
  17. ilkerdnmz37

Değerleri gözlemlediğimizde diğerlerinden sıcak bir şekilde çalıştığına sonuç vardım. Bir fikrin var mı peki?
  18. ilkerdnmz37

Arkadaşlar Selam, RX6600 kullanıyorum, yükseltmeyi düşünüyordum ve üst modellerini araştırmaya karar verdim. RX6700XT incelerken farkettim ki ekstra bir 70 dereceleri görme olayı vardı. Bu bir sorun mu? Beni aydınlatacak arkadaşlar var mı?
  19. ilkerdnmz37

VDS İçin Öneri Postu

Vps ile Vds arasında ki fark nedir? Tam olarak benim almam gereken şey Vds bundan eminim. Aslında kafamda bir plan var daha önce yapanlardan biliyorum Vds almam gerektiğini. Sadece özel bir iş olduğundan açıklayamadım.
  20. ilkerdnmz37

VDS İçin Öneri Postu

Arkadaşlar merhaba, şahsi işlerimden dolayı 4gb ram seviyelerinde bir vds sunucusu kiralamak istiyorum. Fakat daha önce böyle bir şeye kalkışmadığım için firmaların durumlarını bilmiyorum. Tavsiye ettiğiniz, iyi vds hizmeti veren yerler var mı? Öneriniz veya tecrübeleriniz iyi kötü anlatır...
Top Bottom