Rx 6700 xt yüksek derece sorunu mu var?

Reaksiyon skoru
50
Arkadaşlar Selam,
RX6600 kullanıyorum, yükseltmeyi düşünüyordum ve üst modellerini araştırmaya karar verdim. RX6700XT incelerken farkettim ki ekstra bir 70 dereceleri görme olayı vardı. Bu bir sorun mu? Beni aydınlatacak arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar Selam,
RX6600 kullanıyorum, yükseltmeyi düşünüyordum ve üst modellerini araştırmaya karar verdim. RX6700XT incelerken farkettim ki ekstra bir 70 dereceleri görme olayı vardı. Bu bir sorun mu? Beni aydınlatacak arkadaşlar var mı?

Sapphire 6700 xt kullandım günde 8-9 saat oyun oynayan biriyim şahsen beni tatmin etmişti ısınma vs olmadı

Markadan kaynaklı olabilir.

Arkadaşlar Selam,

70 derece çok normal, modelden modele değişir, asus dual 6700xt alırsan ve kasan güzel hava alıyorsa 60 dereceyi geçmez

Ben neredeyse yarım mesh kasa ile xfx speedster swft 309 rx6700xt kullanıyorum şu anda tam yükte 2 saat oyunda 65 civarı fan devirlerinde maksimum 72 dereceleri görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben neredeyse yarım mesh kasa ile xfx speedster swft 309 rx6700xt kullanıyorum şu anda tam yükte 2 saat oyunda 65 civarı fan devirlerinde maksimum 72 dereceleri görüyorum
Ama kasanın önünü çıkarınca hem fan devri düşüyor hemde sıcaklık

70 derece çok normal, modelden modele değişir, asus dual 6700xt alırsan ve kasan güzel hava alıyorsa 60 dereceyi geçmez

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kasanın önünü çıkarınca hem fan devri düşüyor hemde sıcaklık
Çok teşekkürler yardımlar için baylar.

Fanların yavaş çalışıyordur kanka, smart fan varsa ekran kartında fan ömrünü uzatmak için fazla hızlı çalışmıyor fanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,741
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri