Merhabalar arkadaşlar sistemimin özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz 6 Çekirdek İşlemci MSI B450M-A PRO MAX 4133(OC)MHz mATX Anakart 2 x Apacer Panther 8GB (1x8GB) 3200MHz Ram Toshiba Kioxia Exceria 480GB 555/540MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk amePower GP-500 APFC 14cm 80+ Bronze yakın zamanda XfX Qıck Radeon Rx 6700 XT şiparişi verdim ekran kartı elime ulaştı fakat ekran kartının kasaya sığmadığını farkettim bu sebeple daha geniş bir kasa siparişi verdim şimdide sisteme gerekicek enerjinin psu m tarafından karşılanamayacağı şüphesine düştüm internet üzerinden psu calculator aracılığı ile yaptığım sonuçlarda 500w lık bir psu nun sistemime yeterli olduğunu maksimum 420w güç tüketeceği bilgisine ulaştım ancak rx 6700xt için önerilen psu 600w sizce 550w lık bir psu bu sistem için yeterli mi ? eğer yeterli olmazsa ne gibi sıkıntılar yaşarım ? sisteme zarar verebilecek herhangi bir şey gerçekten yapmak istemiyorum aynı zamanda hem ekran kartını hemde yeni aldığım kasayı iade etmek istemiyorum yardımcı olabilir misiniz ? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler