Arama sonuçları: *

1. Ş

ARKADAŞLAR CHARMQUELL DEPREM ALTINDA KALDI

Hocam bende gördüm harbi anlamadım
  2. Ş

Mersinde deprem oldu

Hocam yemin ederim herşeyi rüya sandım takı annemin suratındaki korkuyu görene kadar
  3. Ş

Mersinde deprem oldu

Uyanamadım bizimkiler zar zor uyandırdı yemin ederim üzerime yorgan atıp gidin diyodum uyku haliyle
  4. Ş

Kurtlar vadisi detayları

Karahanlı polatın kalemini kıracakken Polat'ın 3 kez hapşurması. Günde 3 kez hapşurmak karahanlılara ait bir özelliktir. 1675437918 Seninde bir gün dünyanın en iyi dizisini izleme şerefine nail olmanı isterim
  5. Ş

aşağılanma psikolojisi

Bence sen hayal kuruyorsun profesyonel dövüşmeye gerek yok kilo ve boy olarak senden üstünse yine seni yüksek ihtimalle alır
  6. Ş

aşağılanma psikolojisi

Hahahahaha sen bi boksöre o yumruğu isabet ettir bakalım ettirebiliyorsan.Muş'ta tek yumruğa bakar yazmışsın bide
  7. Ş

Yeme problemi nasıl çözülür.

Hocam 3 poğaça 1 boyoz cips kola yiyeceğine 5 yumurta bide 2 tane patates haşla hem protein hemde sağlıklı şekilde karbonidrat alırsın 185 95 kiloydum şuan 80 kiloyum disiplin olup değişimi görürsen diyet daha kolay olacaktır yüzden biraz sabret ve hedefine odaklan 1675333678 Kardiyo yapmayı...
  8. Ş

AimLab faydası olur mu

Aimlabla uğraşma git dm kas daha çok işine yarar ben sadece dm poligon girerek immo oldum aimlaba hiç girmedim
  9. Ş

Yardım Hyperx quadcast alınır mı?

Beyler bu mikrofonu almak istiyorum şuan en ucuz amazonda 2300TL gibi bir fiyatı var sizce bu fiyattan almak mantıklımı yoksa biraz daha bekliyimmi fiyatıj düşmesini
  10. Ş

Vesveseden Nasıl Kurtulunur?

Kardeşim ALLAH sana yardım etsin ama şöyle dusun sen içinden böyle şeyler söylemek istiyormusun hayır o zaman bunları sen söylemiyorsun bunu şeytan senin kulağına fısıldıyor sen mesul olmuyorsun 1673630171 Hocam dinden imandan soğumak bu kadar kolay olmamalı o kesimin yaptıkları İslam'ın...
  11. Ş

Müslimin İbnu Mesud (ra)'dan kaydettiği bir rivayet şöyledir: "Dediler ki: Ey Allah'ın Resulü, bazılarımız içinden öyle sesler işitiyor ki, onu (bilerek) söylemektense kömür kesilinceye kadar yanmayı veya gökten yere atılmayı tercih eder. (Bu vesveseler bize zarar verir mi?) Hz. Peygamber (sav)...
  12. Ş

Hocam sure oku ve birşeylerle meşgul ol 1 sene boyunca benim başımda bu bela vardı onu düşünmeyerek kurtuldum 1673628780 Birde aklına gelen şeyleri yazmayıp ve dilinle lisana getirmediğin sürece sorumlu tutulmazsın
  13. Ş

17 yaşından sonra boyum uzar mı?

22 yaş hikaye hocam herkeste böyle olmuyo çok nadir 22 Yaşında uzama mevzusu belki 18 19 da boy atabilir
  14. Ş

nasıl kilo verebilirim

Salona gitme daha 13 yaşındasın doğru düzgün testo salgılanmıyor bile o yaşlarda kişiye göre değişir ama genellikle boyle oluyor sen evde antrenman yapmaya bak 15 16 yaşlarında çok faydasını görürsün sporun birde yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur normal yemeğini çok kısma gelişim caglarindasin...
  15. Ş

Ödev konusu şair belirleme

Hocam yanlış anlaşılmaktan korkmayın bırakın insanlar ne düşünürse düşünsün şahsen ben Mehmet Akif Ersoyu seçerdim. 1671082889 Şiir 10 numara bu arada
  16. Ş

Yardım Spor için bunlar alınır mı??

Hocam idare edermiki beni
  17. Ş

Yardım Spor için bunlar alınır mı??

Merhaba arkadaşlar spor salonundan eve geçeceğim sizce bu aletler beni götürür mü https://www.hepsiburada.com/fitset-85-kg-kombo-halter-seti-ve-dambil-seti-agirlik-fitness-seti-p-HBCV000007M4JA
  18. Ş

En Çok Dinlediğiniz Şarkı

Şakşuka
  19. Ş

Bu sistem alınır mı??

Hocam gaming gen kargo konusunda sıkıntı çıkarmaz degilmi
  20. Ş

Bu sistem alınır mı??

https://www.incehesap.com/superior-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-44963/ Daha iyi bir sistem biliyorsanız atabilirsiniz
Geri