aşağılanma psikolojisi

aga kafayımı yedin her zaman en iyisi olamazsın bunun için çok iyi genetikler gerekir bunu o gözle bakabileceğin biri söylüyor

psikolog boş iş

Hiçte değil.... Özgüven sadece spor yaparak havalı müzikler dinleyerek yükselmez, geçici olarak belki ama senin bir uzman yardımına ihtiyacın var, psikolog sana bu konuda yardımcı ve rehber olur sana yol gösterir.

beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
Kanka seni üzmek istemem ama özgüven eksikliğin var. Eskiden ben de öyleydim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
Bol bol sosyal ortamlara gir kanka benden sana tavsiye.

Hahahahaha sen bi boksöre o yumruğu isabet ettir bakalım ettirebiliyorsan.Muş'ta tek yumruğa bakar yazmışsın bide
Eğer 4-5 yıldır profesyonel şekilde dövüşmüyorsa elinde kesici delici bi silah olan birine hiç de bir şey yapamaz, ya çok hayal kuruyosunuz ya da çok film izliyosunuz.

Son düzenleme:
Eğer 4-5 yıldır profesyonel şekilde dövüşmüyorsa elinde kesici delici bi silah olan birine hiç de bir şey yapamaz, ya çok hayal kuruyosunuz ya da çok film izliyosunuz.
Bence sen hayal kuruyorsun profesyonel dövüşmeye gerek yok kilo ve boy olarak senden üstünse yine seni yüksek ihtimalle alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,051
Üyeler
190,847
Son üye
Arda3456
Geri