Hahahahaha sen bi boksöre o yumruğu isabet ettir bakalım ettirebiliyorsan.Muş'ta tek yumruğa bakar yazmışsın bideUzunluk : Devede de boy var.
Fiziksel Güç : Muştayla tek yumruğa bakar
psikolog boş iş
Kanka seni üzmek istemem ama özgüven eksikliğin var. Eskiden ben de öyleydim.beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
Bol bol sosyal ortamlara gir kanka benden sana tavsiye.beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
Eğer 4-5 yıldır profesyonel şekilde dövüşmüyorsa elinde kesici delici bi silah olan birine hiç de bir şey yapamaz, ya çok hayal kuruyosunuz ya da çok film izliyosunuz.Hahahahaha sen bi boksöre o yumruğu isabet ettir bakalım ettirebiliyorsan.Muş'ta tek yumruğa bakar yazmışsın bide
Bence sen hayal kuruyorsun profesyonel dövüşmeye gerek yok kilo ve boy olarak senden üstünse yine seni yüksek ihtimalle alırEğer 4-5 yıldır profesyonel şekilde dövüşmüyorsa elinde kesici delici bi silah olan birine hiç de bir şey yapamaz, ya çok hayal kuruyosunuz ya da çok film izliyosunuz.
Aynen kanka shsgsjhshshBence sen hayal kuruyorsun profesyonel dövüşmeye gerek yok kilo ve boy olarak senden üstünse yine seni yüksek ihtimalle alır