Arama sonuçları: *

1. peachez

Yardım Gigabyte M27QX mönitörümde 240hz'de sorun yokken 60hz'de yırtılmalar oluşması.

Merhabalar, PS5 aldığım için 60hz ve kimi oyunlarda 120hz ayarlarda mönitör kendini ayarlıyor ve istisnasız her 60hz olduğunda ekranda dikey yırtılmalar oluşuyor. Denemek için PC de 240hz'den 60'a çektim ve yine bu yırtılmalar oluştu. Mönitör bozuk mudur yoksa bir ayar vs. var mıdır...
  2. peachez

Yardım HDMI kaynağından Display Port'a bir kablo var mıdır?

PS5'e sahibim fakat mönitörümdeki HDMI portlarında bir sorun var ekranda sürekli ışık süzmeleri ve git geller oluyor. PC de display port kullanırken bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Bu yüzden HDMI kaynaklı Display port'a dönüşen bir kablo var mıdır? Çoğu yerde Display Port'tan HDMI'a kablo var.
  3. peachez

Yardım PS5'i bağladığım mönitör de böyle bir glitch oluyor

Merhabalar, sahip olduğum gigabyte M27Q X mönitöre PS5 bağladım HDMI yardımı ile, PC display porttan bağlı PS5'te HDMI'dan. Fakat PS5'te menüde duraıym, oyun oynayayım resimde de görmüş olduğunuz üzere görüntü bozulup geri geliyor, sebebini bilen var mıdır? Sürekli olmuyor fakat 1-2 dakikada bir...
  4. peachez

🔥İndirim Vodafone'lulara Coffy'den 1 ücretsiz orta boy filtre kahve!

kullanmayan bana da atarsa sevinirim
  5. peachez

240Hz 2K Monitör Öneri

Ben şu videodan incelemesini izledim mönitörün, gecikme oranlarının kötü ama renk kalitesinin iyi olduğu söylenmiş. Gigabyte ile de karşılaştırılması da var grafikler de;
  6. peachez

240Hz 2K Monitör Öneri

bundan daha iyi midir...
  7. peachez

240Hz 2K Monitör Öneri

güncelledim
  8. peachez

240Hz 2K Monitör Öneri

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gigabyte-m27q-x-27-1-ms-wqhd-ips-oyuncu-u-fiyati,625948979.html bunlardan birini almayı düşünüyorum ben de aynı segmentte...
  9. peachez

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A vs GIGABYTE M27Q X

Çok teşekkür ederim, gigabyte videolarına baktığımda sadece freesync ayarı olduğunu gördüm sanırsam açılmıyor olabilir. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum ve dizi, film genellikle
  10. peachez

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A vs GIGABYTE M27Q X

Merhabalar 2K 240hz bir mönitör almayı planlıyorum bu iki ürün arasında kaldım; https://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-m27q-x-27-2560x1440-240hz-1ms-hdmi-dp-type-c-hdr-400-ips-gaming-monitor-pmu374366...
  11. peachez

❌İndirim Bitti! ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A, 6.299 TL Vatanda

Tam dedim sonunda Full HD 60hz'den kurtuluyorum yine kaçırdım indirimi şansa gel
  12. peachez

Yardım Skinsmonkey güvenilir mi?

dediğin site 90$ üzerinde bir şey veriyorsa yapabilirsin, çünkü bıçaklar da WW, BS ya da Stattrak olanların satılması neredeyse imkansız, bynodan da bu fiyata satabileceğinden şüpheliyim maalesef ki.
  13. peachez

Yardım Skinsmonkey güvenilir mi?

takaslamak yerine satıp nakit almak daha kârlı olabilir bu tarz siteler değerinin %20-25 altına tutarları baz alıyorlar, satış için csfloat önerebilirim sattıtkan sonra da oradan istediğiniz farklı bıçağı alabilirsiniz ya da üstüne nakit para bakiye ekleyip vs. en güvenilir satış platformu şu an ki
  14. peachez

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

bari ekran kartı curcunasına bir son nokta koy :)
  15. peachez

yok hocam takmak değil, sadece attığı storyde açıklamadığı için ortalığı karıştırmış gibi oldu :D
  16. peachez

e bu sefer de kuyruk oluşur saatler öncesinden dükkanların önünde, ya da al-satçılar alır web üzerinden olursa. benim bildiğim PCH bunlar olmasın diye böyle bir sistem yapıyordu diğer Goat ürünlerinde
  17. peachez

Öneri Müzik / Yayın için mikrofon önerisi

Bütçem 5-6k civarı, hem yayın hem de vokal kayıtları için mikrofon ihtiyacım var şu an. Stüdyo mikrofonu gibi bir şey düşündüm ama Rode, HyperX gibi markaların mikrofonları da iş görür mü bilemedim. Bilgili olup önerisi olan var mıdır acaba?
  18. peachez

Diablo 4 kısa süreliğine ücretsiz...

20 LVL'dan sonra maalesef ki deneme yarı da kesiliyor haberiniz olsun
Geri