Api key kullanmıyor site. 3 kez eldiven ve bıçak takasladım, küçük itemleri saymıyorum bile. Hatta skin bile satın aldım siteden.Neler takas ettiniz hocam? steam apikey muhabbeti yaşanmıyor di'mi?
oynak fiyat diyip bıçağı adamdan saymadılar, mecbur pirateswapten takaslayacam gibi gözüküyorApi key kullanmıyor site. 3 kez eldiven ve bıçak takasladım, küçük itemleri saymıyorum bile. Hatta skin bile satın aldım siteden.
takaslamak yerine satıp nakit almak daha kârlı olabilir bu tarz siteler değerinin %20-25 altına tutarları baz alıyorlar, satış için csfloat önerebilirim sattıtkan sonra da oradan istediğiniz farklı bıçağı alabilirsiniz ya da üstüne nakit para bakiye ekleyip vs. en güvenilir satış platformu şu an kioynak fiyat diyip bıçağı adamdan saymadılar, mecbur pirateswapten takaslayacam gibi gözüküyor
Hocam maalesef pek alıcısı olmayan bir bıçağa sahibim oyun içi bakmak vs isterler diye rastgele bir fiyattan bynogame koymuştum bakabilirsin ama şu anda pirateswapten büyük ihtimalle crimsonweb ile takaslayıp üstüne biraz para atacağımtakaslamak yerine satıp nakit almak daha kârlı olabilir bu tarz siteler değerinin %20-25 altına tutarları baz alıyorlar, satış için csfloat önerebilirim sattıtkan sonra da oradan istediğiniz farklı bıçağı alabilirsiniz ya da üstüne nakit para bakiye ekleyip vs. en güvenilir satış platformu şu an ki
dediğin site 90$ üzerinde bir şey veriyorsa yapabilirsin, çünkü bıçaklar da WW, BS ya da Stattrak olanların satılması neredeyse imkansız, bynodan da bu fiyata satabileceğinden şüpheliyim maalesef ki.Hocam maalesef pek alıcısı olmayan bir bıçağa sahibim oyun içi bakmak vs isterler diye rastgele bir fiyattan bynogame koymuştum bakabilirsin ama şu anda pirateswapten büyük ihtimalle crimsonweb ile takaslayıp üstüne biraz para atacağım
Gut knife ultraviolet well worn p4194
GUT-KNIFE-ULTRAVIOLET-WELL-WORN-P4194 skini/itemini uygun fiyata ByNoGameâ den güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
Pirateswap 140+10 dolar bonus veriyordu 1 tane 9 dolarlık keleş ve hesaba 7 dolar atarak stattrak FT crimsonweb çektim gut knifedediğin site 90$ üzerinde bir şey veriyorsa yapabilirsin, çünkü bıçaklar da WW, BS ya da Stattrak olanların satılması neredeyse imkansız, bynodan da bu fiyata satabileceğinden şüpheliyim maalesef ki.