Arama sonuçları: *

1. kefenincebi

25.000 TL'ye kadar Monitör dahil Sistem Tavsiyesi

tamam hocam ben biraz düşüneyim araştırim. Çok teşekkürler
  2. kefenincebi

hocam peki r5 5600 yetmezmiydi bana neden r7 ye geçtik. fiyat olarak r7 ye bende şaşırdım ama
  3. kefenincebi

benchmarkta Ryzen 7 3700X işlemcili ve X570 anakartlı sistemde 3600 ve 3200 de cl15 kullanamıyosun. Öyle yazıyor yani onun için sorun oluştu.
  4. kefenincebi

dp için pardon. anakartın soğutma sorunu var gibi , ramler ve monitör 25k yı baya geçer
  5. kefenincebi

öncelikle teşekküre ederim. Sadece anakarta takıldım. Marka olarak değil. Fiyatı kısmak zorunda kalmışsınız anlıyorum. ama vrm soğutması yok sanırım bunda. Ayrıca dp girişi yok. 144 hz ye çıkamam sanırım.
  6. kefenincebi

aynen gerek yok ama q9550 ile bugünlere geldim :) bu sistemlede baya giderim bozulmazsa :)
  7. kefenincebi

tamamdır. teşekkür ederim. Ekran kartına göre monitör seçsem daha iyi olmaz mı ? freesync g-sync
  8. kefenincebi

aslında baya bi baktım hazır sistemlere ama ramler 3600mhz cl16 olmuyor. 1-2 özellik değiştirince hazır sistem mantığı kalmıyor. 1667232415 hikayeleri oyunların hemen hemen hepsini oynadım o yüzden sadece rekabetçi fps. 1667232479 amd veya nvdia takıntım yok farketmez yani :) oynadığım oyunlar...
  9. kefenincebi

oynadığım oyunlar için 2k almak bilemedim. Monitör seçmekte zor. O kadar çok çeşit var ki. 27 inc 240hz 2k mı, 144hz 2k mı yada başka bir şey. Tek emin olduğum ips panel :)
  10. kefenincebi

Sığmazsa kasayıda değiştirecez mecbur :) benim attığım g271 freesync var zaten
  11. kefenincebi

bu sistem bu aralar çok öneriliyor ama anakart ve ram hoşuma gitmiyor. Zaten hazır sistem istemiyorum. Yinede teşekkür ederim.
  12. kefenincebi

Arkadaşlar merhaba. Q9550 işlemcili bilgisayarımı artık yenilemek istiyorum. Günlerdir açılan konuları okuyup videolar izliyorum. Detaylı toplamak zormuş gerçekten. Ama yinede bir sistem yaptım. Eklemem veya çıkarmam gereken parçalar var ise yardımlarınızı bekliyorum. Başka sistemlerede açığım...
Top Bottom