Neler Yeni

25.000 TL'ye kadar Monitör dahil Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet can
Arkadaşlar merhaba. Q9550 işlemcili bilgisayarımı artık yenilemek istiyorum. Günlerdir açılan konuları okuyup videolar izliyorum. Detaylı toplamak zormuş gerçekten. Ama yinede bir sistem yaptım. Eklemem veya çıkarmam gereken parçalar var ise yardımlarınızı bekliyorum. Başka sistemlerede açığım. Hazır sistem istemiyorum. 25 bin bütçem var. Daha aşağısıda olur tabii ki. Genellikle steam pubg ve mobile, cs go ve cs 1.6 arasında gidip geliyorum. Online rekabetçi oyunlar oynuyorum kısacası. Biraz da geleceğe yönelik toplamak istiyorum. Dark n10 pro kasam vs ssd var. Şimdiden teşekkür ederim.

Anakart : Msi B550 A-PRO
İşlemci : Ryzen 5 5600
Ram : Corsair 2x8 3600mhz CL16
Ekran kartı : Asus Radeon Dual RX6700XT
Psu : high power 750w 80+ gold
Monitör : optix g271
19870 TL tutuyor bu parçalar.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
(kasa ve ssdni görmedim ama yine de atayım dedim)

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Deniz
Hocam hali hazırdaki kasana sığacak mı bu bileşenler, depolama olarak eskisini mi kullanacaksınız, bir de niye full hd, 2k değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörde freesync gsync yok adaptive sync var ne kadar önemli bilmiyorum ama haberiniz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sistem bu aralar çok öneriliyor ama anakart ve ram hoşuma gitmiyor. Zaten hazır sistem istemiyorum. Yinede teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet can
Hocam hali hazırdaki kasana sığacak mı bu bileşenler, depolama olarak eskisini mi kullanacaksınız, bir de niye full hd, 2k değil

Bu monitörde freesync gsync yok adaptive sync var ne kadar önemli bilmiyorum ama haberiniz olsun
Sığmazsa kasayıda değiştirecez mecbur :) benim attığım g271 freesync var zaten

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet can
@MuratTheFounderOfGariban

bu kadar bütçen varken toplayacağın sisteme 1080p monitör gitmez 2k almaya çalış
oynadığım oyunlar için 2k almak bilemedim. Monitör seçmekte zor. O kadar çok çeşit var ki. 27 inc 240hz 2k mı, 144hz 2k mı yada başka bir şey. Tek emin olduğum ips panel :)

MYSTIC

80+ Silver
bu sistem bu aralar çok öneriliyor ama anakart ve ram hoşuma gitmiyor. Zaten hazır sistem istemiyorum. Yinede teşekkür ederim.
Toplama istememek tamam da hazır sistem istemeyeni ilk defa görüyorum

oynadığım oyunlar için 2k almak bilemedim. Monitör seçmekte zor. O kadar çok çeşit var ki. 27 inc 240hz 2k mı, 144hz 2k mı yada başka bir şey. Tek emin olduğum ips panel :)
Hangi oyunları oynuyorsun ki?Hikayeli oyunları neredeyse hiç oynamıyorsan 240hz 1080p alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban

bu kadar bütçen varken toplayacağın sisteme 1080p monitör gitmez 2k almaya çalış
Ben halledeceğim şuan tiyatrodayim

Ekran kartı amd olmayacak mı? Doğru mu anladım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet can
Toplama istememek tamam da hazır sistem istemeyeni ilk defa görüyorum

Hangi oyunları oynuyorsun ki?Hikayeli oyunları neredeyse hiç oynamıyorsan 240hz 1080p alabilirsin
aslında baya bi baktım hazır sistemlere ama ramler 3600mhz cl16 olmuyor. 1-2 özellik değiştirince hazır sistem mantığı kalmıyor.

aslında baya bi baktım hazır sistemlere ama ramler 3600mhz cl16 olmuyor. 1-2 özellik değiştirince hazır sistem mantığı kalmıyor.
hikayeleri oyunların hemen hemen hepsini oynadım o yüzden sadece rekabetçi fps.

Ben halledeceğim şuan tiyatrodayim

Ekran kartı amd olmayacak mı? Doğru mu anladım?
amd veya nvdia takıntım yok farketmez yani :) oynadığım oyunlar belli. Güzel bir fps almak ve sıcaklık sorunu yaşamak istemiyorum fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

hikayeleri oyunların hemen hemen hepsini oynadım o yüzden sadece rekabetçi fps.

amd veya nvdia takıntım yok farketmez yani :) oynadığım oyunlar belli. Güzel bir fps almak ve sıcaklık sorunu yaşamak istemiyorum fazla.

Tamamdır halledeceğim birazdan siz monitörü kendiniz seçin sistemi bana bırakın

Top Bottom