Arama sonuçları: *

1. emr3pai

Cpu Soğutucu Veya Parça Önerisi

Bir süre böyle idare edeceğim ileride elime para geçerse 3-4k ya 2. elden güzel ekran kartı alabilirim belki
  2. emr3pai

kasam sharkoon vg5 sıvı soğutmaya uygun değil
  3. emr3pai

teşekkürler önerebileceğin bir hava soğutma var mıydı f/p
  4. emr3pai

dediğin doğru sistemde bana yurtdışından geldi gelirken de fan kırılmış bu yüzden kullanabileceğim başka fanda yok. Şu anlık mezun senemdeyim zaten fazla bir oyun oynayamam şu anki bilgisayarım kötü durumda o yüzden daha da zamlanmadan soğutucuyu alıp sistemi kurmak istiyorum.
  5. emr3pai

dediğin doğru ama şuan soğutma alıp o bilgisayara geçeceğim sonra diğer parçaları satıp ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum
  6. emr3pai

Merhaba elimde i7 9700k işlemci var ve buna soğutucu ihtiyacım var. Bütçe konusunda maksimum 1k ya kadar çıkabilirim. Bir başka konu bu sisteme fan alıp kullanayım mı yoksa parçaları satıp bu sistem civarı güncel parçalarla bir sistem toplayabilir miyim? Satıp alabileceğim sisteme de maksimum 2k...
  7. emr3pai

İnternetten Para Kazanmak?

Şu günümüzde çoğu kişinin günü internette geçiyor. Bu konu hakkında önerileriniz belki bazı kişilerede yardımcı olacaktır. Bu sayede boş boş oturucağına insanlar para kazanmak için çabalayabilirler. Acaba internetten hangi yollar ile para kazanmak mümkündür?
  8. emr3pai

Oyun Oynayarak Para Kazanmak?

Günümün boş zamanlarında genellikle hep oyun oynarım. Ama para kazanmak yerine para harcıyorum bu şekilde :D Oyunlardan para kazandığını gördüğüm bir sürü kişi var. Merak ettiğim konu ise neler yapılarak oyunlardan para kazanılır?
  9. emr3pai

Amd Ryzen 1600 vs i3 9100f

Oyun oynarken video çekebileceğim bir sistem toplamaya çalışıyorum. Şimdilik idare edebileceğim bir işlemci alacağım ileride upgrade ederim yani. Bu ikisi arasından sizce hangisini almalıyım veya başka bir öneriniz varmıdır? Ekran kartı olarakta rx 570 eğer param yeterse 580 almayı düşünüyorum...
Top Bottom