Neler Yeni

Cpu Soğutucu Veya Parça Önerisi

emr3pai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Osky
Bütçe
1000
Merhaba elimde i7 9700k işlemci var ve buna soğutucu ihtiyacım var. Bütçe konusunda maksimum 1k ya kadar çıkabilirim. Bir başka konu bu sisteme fan alıp kullanayım mı yoksa parçaları satıp bu sistem civarı güncel parçalarla bir sistem toplayabilir miyim? Satıp alabileceğim sisteme de maksimum 2k civarı ayırabilirim.

İşlemci: İntel i7 9700k

Anakart: Msi mpg z390 gaming edge ac

Ram: Corsair vengeance 16x2

Ekran Kartı: Palit gt 1030 2048m gddr5 64 bit

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhaba elimde i7 9700k işlemci var ve buna soğutucu ihtiyacım var. Bütçe konusunda maksimum 1k ya kadar çıkabilirim. Bir başka konu bu sisteme fan alıp kullanayım mı yoksa parçaları satıp bu sistem civarı güncel parçalarla bir sistem toplayabilir miyim? Satıp alabileceğim sisteme de maksimum 2k civarı ayırabilirim.

234xt

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

knk soğutma almadan önce bi ekran kartı almalısın bence ama sen bilirsin :)

emr3pai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Osky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk soğutma almadan önce bi ekran kartı almalısın bence ama sen bilirsin :)
dediğin doğru ama şuan soğutma alıp o bilgisayara geçeceğim sonra diğer parçaları satıp ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dediğin doğru ama şuan soğutma alıp o bilgisayara geçeceğim sonra diğer parçaları satıp ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum
knk o sistemin parçlarının tek eksiği bence bi ekran kartı ile çok lazımsa soğutma başka eksiği zaten yok işlemcin gayet güzel 12. nesil i3ü yer gibi biraz oyun performansında 2. elde işlemci satarsan da sıfır 12. nesil i3 alırsın anca

emr3pai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Osky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk o sistemin parçlarının tek eksiği bence bi ekran kartı ile çok lazımsa soğutma başka eksiği zaten yok işlemcin gayet güzel 12. nesil i3ü yer gibi biraz oyun performansında 2. elde işlemci satarsan da sıfır 12. nesil i3 alırsın anca
dediğin doğru sistemde bana yurtdışından geldi gelirken de fan kırılmış bu yüzden kullanabileceğim başka fanda yok. Şu anlık mezun senemdeyim zaten fazla bir oyun oynayamam şu anki bilgisayarım kötü durumda o yüzden daha da zamlanmadan soğutucuyu alıp sistemi kurmak istiyorum.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dediğin doğru sistemde bana yurtdışından geldi gelirken de fan kırılmış bu yüzden kullanabileceğim başka fanda yok. Şu anlık mezun senemdeyim zaten fazla bir oyun oynayamam şu anki bilgisayarım kötü durumda o yüzden daha da zamlanmadan soğutucuyu alıp sistemi kurmak istiyorum.
al o zaman dostum dersine çaklış hatta bence direktte

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
he illa kule tipi diyosan da arctic freezer 34 e sports var ona bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasam sharkoon vg5 sıvı soğutmaya uygun değil
hmm anladım dostum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Sistem çok iyi bence, sadece şu ekran kartı altta sırıtıyor onu ilerde değiştirsen iyi olur. Satsan iyi bir şey alabileceğini sanmam ikinci el piyasası şu aralar pek iyi değil.

emr3pai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Osky
Sistem çok iyi bence, sadece şu ekran kartı altta sırıtıyor onu ilerde değiştirsen iyi olur. Satsan iyi bir şey alabileceğini sanmam ikinci el piyasası şu aralar pek iyi değil.
Bir süre böyle idare edeceğim ileride elime para geçerse 3-4k ya 2. elden güzel ekran kartı alabilirim belki

Top Bottom