Arama sonuçları: *

1. T

fivemm hikaye sorusus

fivem için soru şehire yeni geldin ve arakadaşın seni havalanından aldı ve eve götürdü yatmadan önce dediki yarın bi soygun yapacağını söyledi ve bizde gelmek istediğimizi söyledik sabah franklinin evine çağırdı ve kapının arkasından oyunccunun id sini gördün burdaki rol hataları nedir
  2. T

razer opus x mercury thx

razer opus x mercury thx varmıdır yani razer barrucada aldım onda vardı 15 günlü deneme şeyi olarak vardı bundada aynı deneme şeyi varmı veya thx alsak uyulamadan eq ayarlarını yapabilir miyiz kulaklığın ölye bi özelliiği varmıdır
  3. T

Anakart ile ram destekli mi

Benim anakartin b550-mk modeli Ram Corsair vengeance 2x8 ama ram tam soket oturmuyor bu iki parça bir birleriyle uyum lumudur
  4. T

DDR 5 kasa için öneri lazim

7900xtx Asus mu xfx mi Sapphire markasını mi almam lazım yani hangisi performans açısından daha iyi olur
  5. T

Bı sorum daya var ekran kartında Sapphire yerine Asus Radeon seçsem nasıl olur asusla arasındaki fiyat farkı neden var
  6. T

4080 ile 7900xtx arasında çok bı performansı olmayıp fiyat farkı olduğu için xtx tercih ettim ama tamda emin değilim hepinize teşekkür ederim bende hala araştırıyorum aldığımda kasanın fotoğraflarını paylaşacağım
  7. T

Yani fiyat 50k 65k arası gitse iyi olur AMD ekran kartı istiyorum 65 gecersede sistem özelliği çok artarsa sorun olmaz
  8. T

Yeni 1660 süper sorusu

banada 11 dk sonra geldi
  9. T

bilek destekli mouse pad

bilek destekli mouse padlerde oyunda her hangi gibi bi sıkıntı yaşar mıyım acaba
  10. T

Çözüldü✓ 3060 dlss özelligi varmı

Teşekkürler
  11. T

Teşekkür ederim peki bu özelliği nasıl aktive edebiliyoruz dlss olan oyunlarda
  12. T

igabyt eagle 3060 12 gb olan ekran kartı aldım ama dlss olup olmadığını bilmiyorum dlss ti olanlardamı oluyor acaba
  13. T

oyunlarda takılma yaşıyorum

ben ince hesapdan yeni bilgisayar aldım 3060 12 gb amd ryzen7 5700x asus b550 mk 3600 mghz 2x8 ram 2tb hardistk 500gb 2.sdd 7000 okuma 6900 yazmazı var ben cs ye giremedim valoda takılmalar yaşıyorum şunalık başka oyunlara bakmadım bunun sebebi ne olabiliir acaba
  14. T

3060 eagle 12 gb hangi monitörü almam gerekir

Yani almışken aslında beni baya idare edecek bişey alaşım var 240hzlerde siz dediğim gibi benden daha iyi bilirsiniz 4 k 2 k pek bilmiyorum 240 alma şansım varsa ondanda güz bir tane önere bilir misin
  15. T

3060 eagle 12 gb hangi monitörü almam gerekir

incehesapdan kasa aldım ama monitör eski oldugundan pek sağlıklı olmadı yeni bir monitör almam lazım benim için en iyi monitör nedir acaba
Top Bottom