Neler Yeni

Yeni 1660 süper sorusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Muhammet
Arkadaşlar ben bekledim çalıştım videoya 1 yaprak ayrıntılı ayrıntılı özellikleri yazdim videodakilerin hepsini teker teker geçirdim ilk yqzanlqr içine gireceğimi düşünüyordum belki 1. Lik ama anlamadigim şekilde f5 bastım sürekli ama story bana 11 dakika sonra geldi çok üzüldüm ihtiyacım da vardı açıkçası 2 yarismaya da girdim birincisinde çok hızlı cevap geldi doom kapı cevabı şimdiki de Instagramin azizliğine uğradım bunu yaşayan var mı hiç story nin bana geç gelmwsi gibi bir olayı internetimde full açıktı kapalı değildi sürekli ayni yerdeydim çekiyordu

Ysuflix

80+ Gold
15. saniyede yazdım bi kere yine çıkmadı insanlar nasıl pusuda hiç anlamıyorum

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
TAHA KOÇAK
Bana da 12 dakika sonra geldi. Bence instagramda bir sorun oldu...

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Ben şahsen benden önce yazan olduğunu düşünmüyorum. Önceden tablo ve notlar almıştım pusuda bekliyodum:D.İlk gördüğüm anda yazdım ve soru sorulmadan anlayıp cevabı yazdım. Ama instagram 12 dakika önce paylaşıldı diyordu.:confused:

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar ben bekledim çalıştım videoya 1 yaprak ayrıntılı ayrıntılı özellikleri yazdim videodakilerin hepsini teker teker geçirdim ilk yqzanlqr içine gireceğimi düşünüyordum belki 1. Lik ama anlamadigim şekilde f5 bastım sürekli ama story bana 11 dakika sonra geldi çok üzüldüm ihtiyacım da vardı açıkçası 2 yarismaya da girdim birincisinde çok hızlı cevap geldi doom kapı cevabı şimdiki de Instagramin azizliğine uğradım bunu yaşayan var mı hiç story nin bana geç gelmwsi gibi bir olayı internetimde full açıktı kapalı değildi sürekli ayni yerdeydim çekiyordu
Ben böyle bir şey yaşamadım ama ilk kartta 1dk'de yazdım ve şu tel klavyesi yüzüne yanlış yazdım. Halbuki ilk ben yazmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banada 12 dk sonra geldi
Ben bi de modeli yazdım ilk z790 i9 13900k ama kisaltma yazmayin dwmis aslinda bence kısaltma mı ki bu sonra yeniden uzunca yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben böyle bir şey yaşamadım ama ilk kartta 1dk'de yazdım ve şu tel klavyesi yüzüne yanlış yazdım. Halbuki ilk ben yazmıştım
39 saniyede yazdım aga

Sana kac dk ya geldi bugünki soru

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
Ben bi de modeli yazdım ilk z790 i9 13900k ama kisaltma yazmayin dwmis aslinda bence kısaltma mı ki bu sonra yeniden uzunca yazdım

39 saniyede yazdım aga

Sana kac dk ya geldi bugünki soru
26

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Muhammet
Ben şahsen benden önce yazan olduğunu düşünmüyorum. Önceden tablo ve notlar almıştım pusuda bekliyodum:D.İlk gördüğüm anda yazdım ve soru sorulmadan anlayıp cevabı yazdım. Ama instagram 12 dakika önce paylaşıldı diyordu.:confused:
Bsnde tak diye yazdım ama işte çıkmıyor lazim olana çıkmaz abi zaten ne olur gider lazım olmayana çıkar ama onunda hakkı şimdi o da bakmış videoya yazmış cevabı of off

ben buna "İNTEL" yerine "İNTER" yazmışım :D Elenirmiyim 1 harften ilksem acaba
Sanmam ya

Top Bottom