Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Büyük ihtimal evetben buna "İNTEL" yerine "İNTER" yazmışımElenirmiyim 1 harften ilksem acaba
Büyük ihtimal evetben buna "İNTEL" yerine "İNTER" yazmışımElenirmiyim 1 harften ilksem acaba
12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürümBsnde tak diye yazdım ama işte çıkmıyor lazim olana çıkmaz abi zaten ne olur gider lazım olmayana çıkar ama onunda hakkı şimdi o da bakmış videoya yazmış cevabı of off
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmam ya
Ben ilk cevabı z790 i9 13900k yazdim o kabul etmez diye gittim uzunca yazdim hemenBüyük ihtimal evet
Kanka ben 11 dk da yakaladim benden önce yazman zor12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm![]()
Koskoca kağıtta herşeyi yazdım dedim sistemi kesin yazayım kesin sorar sorduda12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm![]()
İnşallah şahsen bana çıksın isterim ama ihtiyacı olana sana başkasına çıksa bir gram üzülmem aslaHayırlısı olsun arkadaşlar "R" den elenirsem de inşallah ihtiyacı olan birine çıkar.![]()
Kabul etmez hocam kısaltma bile kabul etmiyor adam sanmam yani12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm![]()
Of yaKabul etmez hocam kısaltma bile kabul etmiyor adam sanmam yanive o sorun olmaya 100 lerce kişi vardır.
Günler ne ara değişti cuma değil miydi ve kaç kart kaldı bilgin varmıİnşallah şahsen bana çıksın isterim ama ihtiyacı olana sana başkasına çıksa bir gram üzülmem asla
Biliyoruz kankamcevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olaak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd
Kaç dkda yazdıncevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olaak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd
Valla 4 tane gitti yaGünler ne ara değişti cuma değil miydi ve kaç kart kaldı bilgin varmı
O zaman ihtimalim var belkiHerkese aynı sürede gelmiştir sıkıntı olmaz