max 30 sn geçKaç dkda yazdın
max 30 sn geçKaç dkda yazdın
Bildirim aynı sürede gitmiştir hocam pusan adam pcden bı açar yanda işini yapar bildirimi beklemeden kırmızı çerçeveyi gördüğü anda basar doğru yazmaz belki ama yazar yaniHerkese aynı sürede gelmiştir sıkıntı olmaz
Donanım arsivi hikayesine ekleme yapti diye korkuyorum bildirim gelmesine inş donanım arsivi hikayesinde senden bahsetti yazar herkesin isteği bu aslında ihtiyacı gercekten olana çıksın inşallahKaç dkda yazdın
Ben hem pc hem telden bekliyodumBildirim aynı sürede gitmiştir hocam pusan adam pcden bı açar yanda işini yapar bildirimi beklemeden kırmızı çerçeveyi gördüğü anda basar doğru yazmaz belki ama yazar yani
Ya pc dekilere bayılıyorum ctrl c yapabiliyo adamlar önüne koyup yazdıklarınıBen hem pc hem telden bekliyodumhatta video izlerken yazabiliyim diye telden izliyip pcden yazdım o yüzden iddialıyım ama "
MSİ MPG Z790 CARBON WİFİ ANAKART
İNTER CORE İ9 13900K İŞLEMCİ" yazdım ah "İNTER" ah![]()
aynen ya geçen gün ki "çift gpu lu ekran kartı" sorusu gibi zor bi soru gelmediği sürece hertürlü pcden yazan insanlar daha avantajlı malesef.Ya pc dekilere bayılıyorum ctrl c yapabiliyo adamlar önüne koyup yazdıklarını
Kanka şimdi benim ekran kartını bırak bilgisayarım yok ve ailemin alacak durumuda yok onun için almak için pusudaydım fakat sende over clock'lanmıl 2060 var yani senin giridğin stresle bizimkisi aynı değil biraz empati rica ediyorum15. saniyede yazdım bi kere yine çıkmadı insanlar nasıl pusuda hiç anlamıyorum
Bilgisayarcı hocam adam 2k ya ilanda alırsa benden söylemesiKanka şimdi benim ekran kartını bırak bilgisayarım yok ve ailemin alacak durumuda yok onun için almak için pusudaydım fakat sende over clock'lanmıl 2060 var yani senin giridğin stresle bizimkisi aynı değil biraz empati rica ediyorum