Yeni 1660 süper sorusu

Bsnde tak diye yazdım ama işte çıkmıyor lazim olana çıkmaz abi zaten ne olur gider lazım olmayana çıkar ama onunda hakkı şimdi o da bakmış videoya yazmış cevabı of off
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanmam ya
12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm :D

Büyük ihtimal evet
Ben ilk cevabı z790 i9 13900k yazdim o kabul etmez diye gittim uzunca yazdim hemen

12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm :D
Kanka ben 11 dk da yakaladim benden önce yazman zor

Koskoca kağıtta herşeyi yazdım dedim sistemi kesin yazayım kesin sorar sorduda

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kabul etmez hocam kısaltma bile kabul etmiyor adam sanmam yani 😂 ve o sorun olmaya 100 lerce kişi vardır.

cevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olarak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd

cevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olaak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd
Kaç dkda yazdın

Geri