Yeni 1660 süper sorusu

Bsnde tak diye yazdım ama işte çıkmıyor lazim olana çıkmaz abi zaten ne olur gider lazım olmayana çıkar ama onunda hakkı şimdi o da bakmış videoya yazmış cevabı of off
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmam ya
12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm :D

Büyük ihtimal evet
Ben ilk cevabı z790 i9 13900k yazdim o kabul etmez diye gittim uzunca yazdim hemen

12dk sorunu herkeste olduysa kendimin ilk yazdığından %100 emin gibiyim ama "İNTER" yazdım diye sayılmazsam çok üzülürüm :D
Kanka ben 11 dk da yakaladim benden önce yazman zor

Koskoca kağıtta herşeyi yazdım dedim sistemi kesin yazayım kesin sorar sorduda

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kabul etmez hocam kısaltma bile kabul etmiyor adam sanmam yani 😂 ve o sorun olmaya 100 lerce kişi vardır.

cevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olarak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd

cevabı videodaki gibi MSI MPG Z790 CARBON WIFI , Intel core i9 13900K olaak yazdım cevap böyle yazılması gerekiyordu aksini iddia eden yanlış yazmıştır xd
Kaç dkda yazdın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri