Arkadaşlar benim yaşım 16 ve 4 5 aydır fitnesse gitmiyorum bi tekrar dan başlamaya karar aldım öncesinde protein vs bu tarz şeyler kullanmıyordum game hack hariç kilom da baya düştü geiner almaya karar verdim hardline geineri yanında da hardline arg 1250 vardi yaşıma Uygun mu sizce bide arg...
Arkadaşlar benim yaşım 16 ve 4 5 aydır fitnesse gitmiyorum bi tekrar dan başlamaya karar aldım öncesinde protein vs bu tarz şeyler kullanmıyordum game hack hariç kilom da baya düştü geiner almaya karar verdim hardline geineri yanında da hardline arg 1250 vardi yaşıma Uygun mu sizce bide arg...
Ankara'da yaşıyorum 7 8 gün önce balkonumda sultan papağanı buldum konuşuyor öpücük atıyor sen ona atarsan oda sana atıyo ne dersen diyor kafes aldım kuş çiftleşmek istiyor çok fena ötüyor heleki Sabahları baya ötüyor iş vs sabah kalkmadim için başımı ağrıtıyor bu kuşu satmayı düşünüyorum alan...
Arkadaşlar, benim kafam karıştı. RTX 3080 Asus rog anakart işlemci ryzen 7 işlemcim var beast fruy 4 tane 32 gb ram onu satıp laptop almayi düşünüyorum RTX 4060 ryzen 7 32 GB SSD 1tb sizce hangisini alıyım laptopu istedim yere götürmek için ve rahat için almayı düşünüyorum HP nin victus...
Ben RTX 3080 kullanıyorum akım koruma var prizimde onun üstüne 3 lü priz takdim 2 sinde monitör ve kasa takılıydı 1 de de kablolu uzatmalı priz takılıydı ben kablolu prize elektrik li süpürge takmış dim PC açıkdi birden kapandı başlatma düğmesine basıyorum açılmıyodu akımı koruma yi çıkartim...
Ben, yakın zamanda bir monitör alacağım" diyorum hz si yüksek monitör mu yoksa çözünürlü yüksek monitör mü Samsung'un G5 olan 2k 144 hz monitör var o iyi midir? Hz ve çözünürlük olarak iyi midir?, Bı sıkıntısı yaratır mı?
Ben Samsung monitör alcam sizce iyi mi? Samsung'un monitör leri Samsung LC27G55TQBUXUF Odyssey G5 27" QHD 2K 1ms 144Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli VA Oyun Monitörü budur ben bişey den şüphe ettim siyah ekran da yanda beyaz beyaz şeyler çıkıyor Muş dorumudur.
Monitör klavye mous kulaklık da dahil.
1673694179
Monitör klavye mous kulaklık da var ama ben 3070 ti Asus tuf alsamı düşünüyorum
1673694230
Kalvye felan mouse kulaklık monitör dahil
1673694300
Evet mous kulaklık kalvye