Masaüstü mü dizüstü mü?

beraxt

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar, benim kafam karıştı. RTX 3080 Asus rog anakart işlemci ryzen 7 işlemcim var beast fruy 4 tane 32 gb ram onu satıp laptop almayi düşünüyorum RTX 4060 ryzen 7 32 GB SSD 1tb sizce hangisini alıyım laptopu istedim yere götürmek için ve rahat için almayı düşünüyorum HP nin victus markasını almayı düşünüyorum iyi midir tavsiye almak isterim?

Masaüstü bana göre her türlü en iyisi fakat çok gezen biriyseniz veya üniversiteye gidiyorsanız dizüstü daha iyi.

Arkadaşlar, benim kafam karıştı. RTX 3080 Asus rog anakart işlemci ryzen 7 işlemcim var beast fruy 4 tane 32 gb ram onu satıp laptop almayi düşünüyorum RTX 4060 ryzen 7 32 GB SSD 1tb sizce hangisini alıyım laptopu istedim yere götürmek için ve rahat için almayı düşünüyorum HP nin victus markasını almayı düşünüyorum iyi midir tavsiye almak isterim?
seyahat ediyorsan laptop etmiyorsan masaüstü
denklem bu kadar bence

oyun perfonmansı olarak baya düşüş yaşarsın onu zaten sende biliyosundur ama seyahet ediyosan laptop en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,486
Üyeler
195,371
Son üye
alpbaba18
Geri