Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Kasamı Satmak İstiyorum!? R5 3600 + GTX 1660 Super

İlgilenen yok mudur arkadaşlar?
  2. enisberberr

Yardım Mousepadimi Satmak İstiyorum!? Wraith Blade Y

Kullanmayacağım hocam en kötü 600₺ cebime girer faturamı öderim :D Ha son güne kadar satamazsam zaten öyle yada böyle kalacak evde...
  3. enisberberr

Yardım Monitörümü Satmak İstiyorum!? AOC C24G1 144hz 1ms

Aynen öyle hocam ya işi ayarlayıp şirket aracılığıyla gitmek en iyisi... Allah razı olsun inşallah. Rabbim isteyenlere de en iyisiyle ve en hızlı bir şekilde nasip etsin...
  4. enisberberr

Allah razı olsun hacım. Rabbim kim neyi istiyorsa daha güzelini nasip eylesin. Ben gerçekten bu iş için çok çabaladım 4-5 ay denedim. Tanıdıklara gittim olmadı ama bu işi de tevafuk yoluyla buldum. Aslında işim Hac ve Umre seferlerinde Rehber olmak ama ben tecrübeli olmadığım için ilk başlarda...
  5. enisberberr

Hocam Turizm şirketiyle Suudi Arabistan'a gidiyorum Tercüman olarak... Anadilim Arapça ve Libya'da doğdum (annem Arap babam Türk karadenizden) ve 12 sene orada yaşamıştım. Maalesef Türkiye'de istediğim iş fırsatlarına sahip olamadım ve yurtdışına çıkmaya karar verdim ve 5-6 ay sonrasında bu iş...
  6. enisberberr

Eyvallah hocam bilgiler için... Hocam iş dolayısıyla gidiyorum ve zaten o ülkeye temelli olarak kendi imkanlarım dahilinde bile olsa gidecektim ama iş nasip oldu daha gitmeden... Nasip olursa aynı işten devam edeceğim çünkü çokta istediğim bir işti...
  7. enisberberr

@Salihayaz hocam monitörü sadece satmak istiyorum değiştirmek değil yanlış anladınız niyetimi :giggle:
  8. enisberberr

Yardım 6-7bin ₺ Tablet Bilgisayar Önerisi

Yok hocam ben tablet alacağım kararımı verdim... Hem bu şekilde de oyunlardan uzaklaşmak istiyorum. Sanırım S9 Fe alacağım yada alternatif olarak samsung dışında bir marka model varsa ona bakacağım ve kararımı verip alacağım...
  9. enisberberr

Hocam bütçem çok aşırı değil ve 6-7k üstü vermek istemiyorum aslında ama değecek bir şey ise eğer 8-9k hatta belki 10'u bile zorlarım gibi... İsteklerimi karşılıyorsa alabilirim...
  10. enisberberr

Hocam şimdilik bir tablet istiyorum aslında ya... İş dolayısıyla oyun oynayabileceğimi pek sanmıyorum zaten... O yüzden daha çok tablet arıyorum diyebilirim... Fakat bu thinkpad kafamı karıştırdı çünkü hem tablet hem laptop gibi bir şey anladığım kadarıyla...
  11. enisberberr

Anladım hocam düşünürsem yazarım araştırmam lazım...
  12. enisberberr

Hocam birkaç soru sormak isterim... 1. Thinkpad nedir tam olarak? Bir ara hem ekranı dokunmatik olup (yani tablet niyetine kullanma imkanı sunan) hem de laptop gibi olan bir cihaz görmüştüm ona benzer bir şey mi? 2. Garantisi var mıdır? ve indirim yapma şansınız olur mu almak istersem? 3. LoL...
  13. enisberberr

Anlamadım hocam? Bu moudepad için olan konum...
  14. enisberberr

İlgilenen var mıdır?
  15. enisberberr

İlgilenen var mıdır?
  16. enisberberr

Yardım Kasamı Satmak İstiyorum!? R5 3600 + GTX 1660 Super

İlgilenen var mıdır? 1730222421 Fiyat 9000₺ den 8000₺ ye düşmüştür...
  17. enisberberr

Teşekkür ederim hocam araştırmaya devam edeyim ona göre karar veririm inşallah. 1730221595 Hangi model hocam ve fiyat nedir?
  18. enisberberr

Hocam samsung dışında önerdiğiniz var mı? alternatif olarak bakmak istiyorum da...
  19. enisberberr

Bunlar A9+ dan daha mı iyi? Ayrıca Samsung dışında alternatif var mıdır?
  20. enisberberr

Sıfır fiyatı mı hocam bu? + olarak daha iyi tableti 2. el alabileceksem yani A9+'dan daha iyi bir tablet önerileriniz var mı?
Top Bottom