Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Çözüldü✓ Format Atamıyorum :(

Hocam laptop olduğu için o zor :D Ama sonunda hallettim çok şükür 1761333675 hallettim hocam teşekkür ederim 1761333721 hocam çok teşekkür ederim ama vmd miydi vdm miydi neydi biostan onu kapattım öyle hallettim :D
  2. enisberberr

Hocam Secure Boot ayarını kapattıktan sonra şükür oldu dedikten sonra windowsun kurulacağı disk yerinde ssd'im görünmedi :/ Buna da yardımcı olabilir misiniz? NOT: Ventoy ile attım flash'a iso dosyasını
  3. enisberberr

Secure boot ayarı açık hocam kapalı yapıp tekrar denememi söylüyorsunuz değil mi?
  4. enisberberr

Ventoy ile flasha win11 iso dosyasını attım fakat boot menüsünde yine böyle bir sıkıntı verdi. Yardımcı olun lütfen
  5. enisberberr

Teşekkür ederim hocam
  6. enisberberr

tamamdır hocam deneyeceğim. Bu arada secure boot seçeğinin açık olup olmaması önemli mi?
  7. enisberberr

tüm seçenekleri denedim hocam ama olmuyor
  8. enisberberr

öyle yaptım hocam ama maalesef o da olmadı boot menüsünde efi olarak görünüyordu flash ve seçtğimde format atmıyordu... 1761216360 Hocam neyi seçeceğim peki? Madem hata değil nasıl devam edeceğimi söyleyin bende yapayım gözünüzü seveyim :(
  9. enisberberr

Bir daha deneyeceğim hocam inşallah dediklerinize dikkat ederek 1761202433 Yeni yeni hocam çok eski değil
  10. enisberberr

Hocam aynı usb ye kendi laptobumdan tüm seçenekleri (gpt, ntfs, fat32 (varsayılan), mbr 2 geçiş falan) denedim ama hiçbirini yazmıyor. Kuzenimin pc sinden direkt olarak rufusun otomatik ayarlarıyla direkt olarak win 11'i yazdı... O flashı getirip laptobuma taktım ama maalesef biosta boot...
  11. enisberberr

Hocam bu işleme zaten windowsun kendi ayarlarından yaptım bu bilgisayarı sıfırlayı seçince bu aşağıda attığım seçenekler geliyor. Oysaki videodaki adamda böyle seçenekler yerine sıfırlama işleminin devamı için farklı seçenekler geliyor...
  12. enisberberr

Merhaba sevgili dostlarım, Dünden beri format atmaya çalışıyorum. Sanırım Laptopta sorun var... Özetle: Microsoft'un kendi sitesinden win 10 ve 11'i indirip rufus ile flasha atmak istediğimde ''ISO ayrıştırma hatası'' aldım ve hiçbir türlü flasha atamadım. Kuzenimin bilgisayarından kendi...
  13. enisberberr

Windows 11 Rufus ISO yansısı ayrıştırma hatası nedir? nasıl çözülür?

Güncelleme: Arkadaşlar bir türlü okumuyor flashtaki dosyayı laptop :(((((
  14. enisberberr

Dostlar kısa çözüm buldum kuzenimin masaüstünden hallettim olayı :D cevaplar için çok teşekkür ederim
  15. enisberberr

ha anladım hocam... Peki hocam şunu da sorayım. USB'imi sıfırlamadan önce de bu şekildeydi bir forumda da virüslü flashler böyle oluyormuş... kısayol atanananlar yani...
  16. enisberberr

sıfırladım yine denedim olmadı hocam yine aynı hata :( usb'im sandisk 16gb eğer isminden kastınız o ise :D yanlışsam cahilliğime verin :D
  17. enisberberr

şuan indiriyorum hocam.merak ettim bu idm neye yarar? ilk defa duyuyorum da 1761070687 ve hocam acaba usb de sorun mu var? yada sistemimde virüs olma ihtimali var mıdır? çünkü usb flash böyle görünüyor da ???
  18. enisberberr

idm nedir hocam? 1761070052 şuan yapıyorum hocam 1761070085 Bazı arkadaşlar secure boot seçeneğini kapatınca yapılabildiğini söylediler ama ben kapatamadım biostan yani devre dışı bırakamadım biostan neden acaba?
  19. enisberberr

Hocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsun :( 1761069828 Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...
  20. enisberberr

bir de böyle bir ekran geliyor
Geri