enisberberr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,079
Arkadaşlar merhabalar,
Libya'da çalışıyorum ve burada tüm telefonlar Türkiye'den yarı fiyatı...
Hep bi iPhone deneyesim olmuştur fakat almışkende 1 kere telefon alıp 2-3 yıl bir daha telefon değiştirme derdini bitirmek istiyorum. (ios işletim sistemine alışamam korkusundan hiç iphone almak istememiştim)
Ama ayrıca androide alışmış olmamın verdiği rahatlıktan dolayı da Samsung S26 Ultra, Xioami 15 Ultra gibi amiral telefonlardan da alabilirim.
Telefonla çok bir şey yapmıyorum açıkçası normal oyunlar oynuyorum FC Mobile + Clash Royale gibi...
Çok fazla da sosyal medyada takılmıyorum açıkçası...
Ama elbette beklentilerim var onlarda şunlar:
Şarjı çok hızlı bitmesin,
Kamerası kaliteli olsun,
Hızlı şarj olursa güzel olur...
Aslında iPhone 16 pro max almayı hem istiyorum hem de istemiyorum...
Ya iphone denemek için iphone 14 pro max vs. alacağım yada direkt 16 pro max çekeceğim...
ya da androidden devam edip önereceğiniz Android telefon almayı düşüneceğim...
Sizce?
Libya'da çalışıyorum ve burada tüm telefonlar Türkiye'den yarı fiyatı...
Hep bi iPhone deneyesim olmuştur fakat almışkende 1 kere telefon alıp 2-3 yıl bir daha telefon değiştirme derdini bitirmek istiyorum. (ios işletim sistemine alışamam korkusundan hiç iphone almak istememiştim)
Ama ayrıca androide alışmış olmamın verdiği rahatlıktan dolayı da Samsung S26 Ultra, Xioami 15 Ultra gibi amiral telefonlardan da alabilirim.
Telefonla çok bir şey yapmıyorum açıkçası normal oyunlar oynuyorum FC Mobile + Clash Royale gibi...
Çok fazla da sosyal medyada takılmıyorum açıkçası...
Ama elbette beklentilerim var onlarda şunlar:
Şarjı çok hızlı bitmesin,
Kamerası kaliteli olsun,
Hızlı şarj olursa güzel olur...
Aslında iPhone 16 pro max almayı hem istiyorum hem de istemiyorum...
Ya iphone denemek için iphone 14 pro max vs. alacağım yada direkt 16 pro max çekeceğim...
ya da androidden devam edip önereceğiniz Android telefon almayı düşüneceğim...
Sizce?