Öneri Iphone 16 Pro Max mi Diğerleri mi?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,079
Arkadaşlar merhabalar,
Libya'da çalışıyorum ve burada tüm telefonlar Türkiye'den yarı fiyatı...
Hep bi iPhone deneyesim olmuştur fakat almışkende 1 kere telefon alıp 2-3 yıl bir daha telefon değiştirme derdini bitirmek istiyorum. (ios işletim sistemine alışamam korkusundan hiç iphone almak istememiştim)
Ama ayrıca androide alışmış olmamın verdiği rahatlıktan dolayı da Samsung S26 Ultra, Xioami 15 Ultra gibi amiral telefonlardan da alabilirim.

Telefonla çok bir şey yapmıyorum açıkçası normal oyunlar oynuyorum FC Mobile + Clash Royale gibi...
Çok fazla da sosyal medyada takılmıyorum açıkçası...

Ama elbette beklentilerim var onlarda şunlar:
Şarjı çok hızlı bitmesin,
Kamerası kaliteli olsun,
Hızlı şarj olursa güzel olur...

Aslında iPhone 16 pro max almayı hem istiyorum hem de istemiyorum...
Ya iphone denemek için iphone 14 pro max vs. alacağım yada direkt 16 pro max çekeceğim...

ya da androidden devam edip önereceğiniz Android telefon almayı düşüneceğim...

Sizce?

Arkadaşlar merhabalar,
Hep bi iPhone deneyesim olmuştur fakat almışkende 1 kere telefon alıp 2-3 yıl bir daha telefon değiştirme derdini bitirmek istiyorum. (ios işletim sistemine alışamam korkusundan hiç iphone almak istememiştim)
Ama ayrıca androide alışmış olmamın verdiği rahatlıktan dolayı da Samsung S26 Ultra, Xioami 15 Ultra gibi amiral telefonlardan da alabilirim.

Telefonla çok bir şey yapmıyorum açıkçası normal oyunlar oynuyorum FC Mobile + Clash Royale gibi...

Kamerası kaliteli olsun,

Ya iphone denemek için iphone 14 pro max vs. alacağım yada direkt 16 pro max çekeceğim...

Sizce?
tabii ki 16 pro max, fiyatlarda yarı fiyatındayken. Hatta az daha bekle bence 18 pro max çıkacak birkaç haftaya onu alırsın daha uyguna.

tabii ki 16 pro max, fiyatlarda yarı fiyatındayken. Hatta az daha bekle bence 18 pro max çıkacak birkaç haftaya onu alırsın daha uyguna.
Hocam 18 pro max ilk çıktığında fiyatları yüksek oluyor burada ve en az 3-4 ay sonra fiyatları düzeliyor...

Ondan dolayı direkt olarak 18 pro max almaktansa 16 pro max almayı düşünüyorum...

Peki şunu sormak istiyorum acaba 16 pro max ile 17 pro max arasında çok bariz fark var mıdır?
17 pro max'in çok fazla kasasının dandik olduğunu duydum ondan dolayı hiç 17 almayı hiç planlamıyorum...
Doğru mu düşünüyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak 16 pro max almak yerine android tarafında ne alabilirim?
Yani 16 pro maxin android muadili nedir?

NOT: TR Fiyatlarını baz almayınız lütfen...

16 pro max alınız ama şarj olarak 14 pro max daha iyi diye biliyorum
Peki hocam aralarında donanımsal olarak çok büyük fark var mıdır?
Donanım, kamera, ekran ve teknoloji olarak büyük bir far var mıdır?
Aslında hem ios telefonu deneme hem de direkt alabileceğim bir telefon 14 pro max ama bir yandan da eğer çok fark var ise direkt 16 pro max alabilirim...

Peki hocam aralarında donanımsal olarak çok büyük fark var mıdır?
Donanım, kamera, ekran ve teknoloji olarak büyük bir far var mıdır?
Aslında hem ios telefonu deneme hem de direkt alabileceğim bir telefon 14 pro max ama bir yandan da eğer çok fark var ise direkt 16 pro max alabilirim...
Hocam şöyle iphone 16 pro maxin donanım ve kamera olarak 14 pro maxe göre avantajları; 16 pro maxin rami daha fazla, chipseti daha iyi, 14 pro maxe göre daha hafif (çokta fark yok) bir de üçüncü arka kamerayı ne kadar kullanıyorsunuz bilmiyorum ama çözünürlük olarak 14 pro maxi dörde katlıyor uygun fiyata bulabilirseniz 16 pro max alın he bir de 16 pro max da Apple Intelligence var

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar,

Kamerası kaliteli olsun,

Sizce?
16 PRO Max al hocam her türlü memnun kalırsın bende 17 Pro Max var geçen sene 16 pro max kullanıyordum memnundum

Hocam 18 pro max ilk çıktığında fiyatları yüksek oluyor burada ve en az 3-4 ay sonra fiyatları düzeliyor...

Ondan dolayı direkt olarak 18 pro max almaktansa 16 pro max almayı düşünüyorum...

Peki şunu sormak istiyorum acaba 16 pro max ile 17 pro max arasında çok bariz fark var mıdır?
17 pro max'in çok fazla kasasının dandik olduğunu duydum ondan dolayı hiç 17 almayı hiç planlamıyorum...
Doğru mu düşünüyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak 16 pro max almak yerine android tarafında ne alabilirim?
Yani 16 pro maxin android muadili nedir?

NOT: TR Fiyatlarını baz almayınız lütfen...
Fark sıfıra yakın.

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan 17 Pro Max alıp geç.

Geri