Arama sonuçları: *

1. S

Sistemime gelen 51k teklif?

fiyata göre demek istedim, 55-60 lara 5070 satıyolardı geçen haftalarda
  2. S

hocam bu arada ben yanlış anlamış olabilirim, sen satmıyorsan alacaksan iyi fiyat değil. Ekran kartı çok eski zaten, sen satıyorsan çok iyi demek istedim
  3. S

51k çok iyi bence , zaten 60k lara 9060xt li sistem toplanıyor
  4. S

GTA V oyundan atıyor

GTA 6 için sübliminal olabilir
  5. S

Far Cry 5 vs Far Cry 6

Ben de Farcry 3 ile seriye başlamıştım, 4 'ü bitiiremedim ama Farcry 5 'i belki de özlediğim için bitirdim iyi gelmişti. 6'yı da aldım oynamak istiyorum
  6. S

🔥İndirim STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

bitmez moruk özellikle elden ring hakkıyla oynarsan 2 ay oynarsın başından kalkmasan
  7. S

MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Klavye 1.299 TL

tepkime süresi uygulamada hissedilmez de analog muhabbeti iyiymiş. Sanki bizim klavyelerde de yok mu ama ya o bastıkca hızlanma olayı mesela tuşa hafif basınca karakter yavas yürüyor tam basınca hızlanıyor olayı var mıydı tam anımsayamadım şimdi
  8. S

MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Klavye 1.299 TL

manyetik olunca noluyor mesela cherry red switchden farkı ne oluyo
  9. S

Çözüldü✓ Cs 2 için kablosuz mouse önerisi

bu ec2a ec1a ların wireless ları
  10. S

Adrenalin yazılımında gaming ve performans sekmesi eksik ?

İnterneti devre dışı bıraktıktan sonra, DDU ile sürücüyü kaldırdım. Daha sonra tekrar offline şekilde daha önceden indirmiş olduğum AMD'nin son driverını yükledim. Şimdilik bu sorun çözüldü arkadaşlar, Adrenalin normale döndü.@ahmetmelihalemdar hocam teşekkür ederim. Bu arada aşağıdaki videoda...
  11. S

hocam şimdi denicem ama , ddu ile sildikten sonra ilk olarak windows update kısmından mı gğncelleme yapmam gerekiyor 1765573046 hocam ben win11 yükledim sistemi yeni kurdum zaten. Win 11 için böyle bir ayar var mı , yani update işini nasıl yapıyorsunuz
  12. S

bu arada sistemi kurunca biosu güncelledim sonra expo yaptım, sistem süreki kendini reslemeye başladı bios ekranı hiç açılmadı. Ondan sonra cmos yaptım, RAM'leri mecbur stok kullanıcam heralde dandik çıktı çipler, bir de üstünde EXPO&xmp yazıyor
  13. S

hocam bios'dan işlemci grafiğini devre dışı bıraktım hala aynı. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir çakışma oldu windowsla
  14. S

hocam onla alakası var mıdır ki deneyeyim ama
  15. S

Arkadaşlar sistemi yeni topladım 9070xt var. Adrenalin aşağıdaki gibi gözüküyor,overclock, gaming gibi sekmeler yok :
  16. S

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

toz filtresi önemliyse bu kasanın 2024 versiyonunu öneririm, dün ben de sipariş geçtim hatta her yerinde toz filtresi var
  17. S

Çözüldü✓ Sistemime Uygun Kasa Tavsiyeleri

ön paneli sökülmüyor toz için iyi değik MSI 320r
  18. S

3000 TL Kasa önerisi

bana üste 360 mm destekli lazım
  19. S

3000 TL Kasa önerisi

piyasada adam akıllı mesh kasa yok corsairin stoklar falan uçmuş 10k tl ye satılıyor
Geri