Arama sonuçları: *

1. silentwarrior

Tab S10 Plus İçin Bu Fiyat Normal mi ?

sahibinden ilanındaki stok bitmiş zaten satılan yer yok şu anda 30k'ya 0 bulamadım, boyut için bakmıştım bu arada
  2. silentwarrior

hocam ikinci el olarak 1 sene kullanılmış cihazı 30k'ya satanı görünce şüphelendim
  3. silentwarrior

Arkadaşlar sahibindende 30k TL'ye s10+ satan var. Normalde fiyatı 40k tl sitelerde. Bu fiyat normal olabilir mi, yoksa yurtdışı mı cihaz ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ata-iletisimden-samsung-s10-plus-256-24-ay-garantili-1330440559/detay
  4. silentwarrior

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Hepsi boş wh ve aim assist ile iyi bir oyuncuysan zaten suncuudan falan banlanman çok zor. Valla geçen binlerce saate üzülüyorum keşke farklı hikaye oyunlar oynasaydım veya onun yerine ders çalışsaydım diye. Yaş geçince pişmanlık oluyor
  5. silentwarrior

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

doğru karar CS'yi silince de birkaç aya tamamen unutuyorsunuz oynayasınız gelmiyor. Bomboş bir zaman kaybı.
  6. silentwarrior

《Öneri✅️》15-20k Bandında Tablet

huawei 12x de paper ekran var, eğer film falan izleyecekseniz ekran kalitesi baya düşük oluyormus puslu gibi. Normal bir model alıp paper ekran takıp ders çalışma durumunuz btttiğinde çıkarak daha mantıklı. Ama hep not alma durumum var dyorsanız iş hayatı vs. paper mat alınabilir direkt
  7. silentwarrior

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

ben yabancıyım tablet dünyasına, klavye gereksiz ise iyiymiş o kılıflar, veya klavye bağlayacaksan illa kendi evdeki klavyeni falan bağlarsın heralde usb type c çoklayıcı falan alınabilir belki. Klavye excel tarzı uygulamalrda işe yaramaz mı
  8. silentwarrior

s11 de falan kılıf yokmuş bir kılıf almaya kalksan klavyeli 10k tl 1785617731 @ayranli_tuz hocam sen aldın mı kılıf nasıl hallettin
  9. silentwarrior

of be hocam bu efsaneymiş 1785615811 bugün soranlara kutu içeriğinde kalem ve kılıf yok demiş honor turkiye
  10. silentwarrior

amoleddeki yanmalar monitör oled yanığı gibi kolay kolay olmuyor sanırım
  11. silentwarrior

50k tl demekki bitti 30k altına amoled ekran hayali
  12. silentwarrior

honor yeni seri getirince tekrar 28k lara amoled bırakır mı
  13. silentwarrior

hee anladım işin içine 3.partiler girince fiyatlar uçtu tabi
  14. silentwarrior

honor magic pad 2 'ler falan var oled ekran, amoled ile benzermiş sanırım ama 30k altında yok gerçekten maaliyeti artırıyor heralde baya anlamadım 1785580455 lütfen buyrun hocam sizin profil resim ve nick uyumunuza hayranım, bazı profiller sizin gibi akılda yer ediyor 1785580536 bu çok ilginç...
  15. silentwarrior

s10fe 'de tft varmış ama ips gibi diyorlar kalite olarak 1785580106 ne kullanıyorsunuz amoled ekranlı sanırım tabletiniz
  16. silentwarrior

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı...
  17. silentwarrior

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 350 Lira İndirim

çektim 24 adet hi protein barlardan, bunları buzdolabında saklayabilir miyiz
  18. silentwarrior

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

bahsettiğiniz markanın tişört hissi reflect studio'nunkiler gibi mi, biliyorsanız eğer reflect studio'yu wwf market falan diye de geçiyordu
  19. silentwarrior

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

ayrıca konunun reklam olduğunu bu kadar belli etmezsin , hani savunma olayını yapmasan belki anlamayacağız :DD
Geri