Arama sonuçları: *

1. E

60-75k tl e laptop önerisi

Uzun sürmezmi çıkması
  2. E

60-75k tl e laptop önerisi

Arkadaşım laptop ariyor bu fiyata ne önerirsiniz oyun oynicak genelde
  3. E

Ortalama 5000tl e kulaklık önerisi oyun film için

başlıktaki gibi ortalama 5000 tl bütçem var. mümkünse kablosuz kulaklık olsun. tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. E

16k Poco x6 pro değermi

Poco X6 Pro 5g 8 GB Ram 256 GB Sarı Cep Telefonu https://app.hb.biz/gV1h3Qt73fKg Kardeşime almayı düşünüyorum. Kendisi oyun oynuyor baya. PUBG de akıcı bir şekilde oynamak istiyor. Bu telefon iyi midir? 16.5k
  5. E

14000tl oyun için telefon önerisi

Pardon yanlış ürüne bakmışım bunu değerlendiricem sağol
  6. E

18bin tl kanka o. 15 üstüne çıkamam
  7. E

Arkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
  8. E

Fpp telefon önerisi (pubg mobile oynicak)

3-4k daha bütçemi arttırabilirim Poco x5 iyi midir?
  9. E

Fpp telefon önerisi (pubg mobile oynicak)

Kardeşime telefon alıcam. Oyun oynuyor baya.Pubg mobili 60fps sabit oynayabilceği fiyat performans telefon önerileri yaparmısınız
  10. E

Mi band 7 ve mi band 8 arasındaki fark nedir?

Hangisini almalıyım aralarındaki fark nedir
  11. E

Enpara kullanılırmı?

bir sorunu veya şikayetiniz varmı?
  12. E

Enpara kullanılırmı?

arkadaşlar enpara kullanmayı düşünüyorum. bionluk ta iş ilanı vericem. banka kartı olarak kullanmak istiyorum sizce nasıl?
  13. E

RTX 3060 Tİ li sistem iyi mi??

gerçekten teşekkür ederimm<3
  14. E

knka danimarkada vergiler fazla ve verilen parada fazla. tl olarak bakma.
  15. E

https://www.komplett.dk/product/1175810/gaming/gaming-pc/stationaer-gaming-pc/komplett-a140-epic-gaming-pc-rtx-3060-ti-edition# arkadaşlar bu sistem nasıl? kardeşim danimarkada yaşıyor. danimarkadan pc alcak. bu sistem iyi mi? sizce?
  16. E

CS:GO da 3.parti yazılımlara izin verirsem ban yermiyim?

bu doğru diye biliyorum. o yüzden yapçak bişi yok böyle devam.
  17. E

CS:GO da 3.parti yazılımlara izin verirsem ban yermiyim?

arkadaşlar cs go da geforce experience üzerinden renk ayarı yapıcam ama 3.parti yazılımlar kapalı olduğu için yapamıyorum sanırım. eğer oyuna 3.parti yazılımları kullanmasına izin verdirtirsem ban yeme ihtimalim felan olurmu
  18. E

Gaming gen tr den pc aldım ne zaman gelir?

bugün geldi kasa. açıkçası kurulumu yaptım baya memnunum. bi sorun olursa ig den yazabilirsin @egemenoner_
  19. E

Şimdi aradım. Sistem de sorun çıkmazsa bugün en geç yarın kargo ya verilecek miş. Teşekkür ederim 1676376431 Ben bir sorun görmedim knka. Sistemi özelleştirip aldım + monitör var. Yoğunluk varsada normal.
  20. E

Gaming gen tr den pc + monitör aldım 8 şubat ve bugün 14 şubat hala kargoya felan verilmedi. Bişi yapmalımıyım? Yoksa beklim mi biraz daha?
Top Bottom