egemen6099
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Bütçe
- 15000
Arkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Mi 11t de bakabilirsinArkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Tecno Camon 20s Pro 5G daha performanslı olur.Arkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Ben poco f4 kullaniyorum 3 yildir memnunum bir bak istersenArkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
18bin tl kanka o. 15 üstüne çıkamamMi 11t de bakabilirsin
Doğru ürüne baktığını düşünmüyorum18bin tl kanka o. 15 üstüne çıkamam
yd al o bütceyeArkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Pardon yanlış ürüne bakmışım bunu değerlendiricem sağolDoğru ürüne baktığını düşünmüyorum
S22+Arkadaşlar kardeşime telefon alıcam. PUBG oynuyor. Realme 10 pro plus ı almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Yd s23 te olur 120fps destekliyorPolo x6 proya zorla ömürlük cihaz soc bakımından ama ben dengeli kullanım için s21fe 2. Nesil öneririm
https://ty.gl/k1co2ld687 yoo18bin tl kanka o. 15 üstüne çıkamam