Neler Yeni

Yardım Telefon bakıyorum acil yardım

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Buğra Aykaç
hocam yok bence gitsin iPhone 2G alsın daha iyi. Redmi Note 13 ne sen dalga mı geçiyorsun?

brawl stars oynatır ama PUBG sorun, G99 iyi bir işlemci değil

yenilenmiş alabiliyorsanız bunu alın https://www.pttavm.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s21-fe-yesil-bgrade-p-1107293339
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mümkünse bir daha en sevdiğim oyun karakteri olan Gölge yi profil fotoğrafı yapmayın
Kendisinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ve telefonlardan anlamadığı zaten Redmi 13 önermesinden belki oluyor ve bir de ona göre benim 16 yaşında çocuktan farkım yokmuş yok efendim yanlış bilgi veriyormuşum. Böyle kişilerle neden uğraşıyorum ki ben?

Kendisinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum ve telefonlardan anlamadığı zaten Redmi 13 önermesinden belki oluyor ve bir de ona göre benim 16 yaşında çocuktan farkım yokmuş yok efendim yanlış bilgi veriyormuşum. Böyle kişilerle neden uğraşıyorum ki ben?
Redmi yi bırak Xiaomi nin kendisi çöp. bunlar zaten tiktok ta ''Xiaomi 14 Ultra best phone'' diyorlar uğraşılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Velisine öğretmenini şikayet eden çocuk gibisin birak 16 yaşı 14 yasa kadar düşürdün kendini .D

hocam yok bence gitsin iPhone 2G alsın daha iyi. Redmi Note 13 ne sen dalga mı geçiyorsun?

brawl stars oynatır ama PUBG sorun, G99 iyi bir işlemci değil

yenilenmiş alabiliyorsanız bunu alın https://www.pttavm.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s21-fe-yesil-bgrade-p-1107293339

hocam mümkünse bir daha en sevdiğim oyun karakteri olan Gölge yi profil fotoğrafı yapmayın
Ne kadar ekmek o kafar köfte bunu diyip yenilenmis telefon atıyorsun ayrıca gölgeyi profil fotoğrafı yapmışım birdaha nasıl yapim 😂😂😂

İlk altı ay anne sütü çok önemli çok

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Buğra Aykaç
Velisine öğretmenini şikayet eden çocuk gibisin birak 16 yaşı 14 yasa kadar düşürdün kendini .D
Siz de arkadaşlarınızı zorbalayan çocuk gibisiniz maalesef.

Ne kadar ekmek o kafar köfte bunu diyip yenilenmis telefon atıyorsun ayrıca gölgeyi profil fotoğrafı yapmışım birdaha nasıl yapim 😂😂😂

İlk altı ay anne sütü çok önemli çok
kardeşim senin kafanmı iyi? alabiliyorsa dedim 10000 lirayaa sen bul bakim telefon. gitmişsin Redmi Note 13 demişsin; onun işlemcisi, kamerası, işletim sistemi rezalet 1 yıla elin de patlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Siz de arkadaşlarınızı zorbalayan çocuk gibisiniz maalesef.
Şimdide laf sokma triplerini falan giriyor abi ya 14 yaşındaki bir çocuğun zekasını sahipsin kalıplaşmış lafları tekrar edip duruyorsun

kardeşim senin kafanmı iyi? alabiliyorsa dedim 10000 lirayaa sen bul bakim telefon. gitmişsin Redmi Note 13 demişsin; onun işlemcisi, kamerası, işletim sistemi rezalet 1 yıla elin de patlar.
Alabiliyorsa dedim diyor birde kafayı yicem akşam akşam

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Buğra Aykaç
Şimdide laf sokma triplerini falan giriyor abi ya 14 yaşındaki bir çocuğun zekasını sahipsin kalıplaşmış lafları tekrar edip duruyorsun

Alabiliyorsa dedim diyor birde kafayı yicem akşam akşam
Burada millete tavsiye veriyoruz pişman olmasın diye siz de gidip insanlara sataşıyorsunuz. Bakın burası bunun yeri değil kavgayı bırakalım ve mevzuyu bitirelim artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,346
Üyeler
168,434
Son üye
kerem4416
Top Bottom