DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü telefon.Hocam A22 nasıldır ?
Kötü telefon.Hocam A22 nasıldır ?
M31s kamerada A32 ise işlemcide bir tık daha önde fakat genel olarak M31s daha iyi.m31s ile a32 arasında hangisi daha iyi hocam ?
Ben genellikle netflix, discord, youtube ve birkaç oyunda takılacağım(PUBG mobile, brawl stars tarzı oyunlarda bir sorun yaşatır mı ?)M31s kamerada A32 ise işlemcide bir tık daha önde fakat genel olarak M31s daha iyi.
Kamera pek önemli değilse A32 daha iyi olur hocam.Ben genellikle netflix, discord, youtube ve birkaç oyunda takılacağım(PUBG mobile, brawl stars tarzı oyunlarda bir sorun yaşatır mı ?)
Bu tarz şeylerde hangisi daha iyidir? Kamera benim için pek önemli değil
Afiyet olsun.Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
Afiyet olsun.
Belki gözlerini açmayı unutmuşsundurBen bu konuyu niye görmedim eline koluna sağlık kardeşim çok bilgilendirici bir yazı olmuş.
Telefonu aldık şuanlık gayet iyi.2.5 bin civarında bütçesi olanlar bence bütçesini arttırmalı 3.5 bin altında düzgün telefon yok maalesefKamera pek önemli değilse A32 daha iyi olur hocam.
Hayırlı olsun hocam. Memnun musunuz? Bir problemi var mı?Telefonu aldık şuanlık gayet iyi.2.5 bin civarında bütçesi olanlar bence bütçesini arttırmalı 3.5 bin altında düzgün telefon yok maalesef
Yani daha 1 gün oldu bir şey söylemek için erken ama tasarımı çok hoşuma gitti zaten.Sistemsel vs. olarakta şuan hoş bir sıkıntısı yokHayırlı olsun hocam. Memnun musunuz? Bir problemi var mı?