Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

Palit RTX 5060 14.999 TL

Ben kötülemedim o markaları hocam sadece karşılaştırma yaparken hata yapıyorsun dedim. "En düşük kalitede modeller" dediğin modeller tam da bu modeller yani zaten daha düşüğü var mı? Asus en azından 1 adım önünde oluyor genel kalite açısından. Ama aradaki farka değer mi dersen değmez tabii ki...
  2. NanoSuit

Palit RTX 5060 14.999 TL

18k civarına satılan 5060ti lar palit, gainward, inno3d gibi markalar. Asus dual 5060 ti mesela 22.5k. yani aynı fiyata 5060 ti yok aslında
  3. NanoSuit

Palit RTX 5060 14.999 TL

rtx 5060, 4060 ti ile rakip, hatta bu yarışta 5060 öne çıkıyor. Piyasada 4060 ti 21k civarından başlarken 5060ın 12k dan başlamasını düşünmek hayalperest bir yaklaşım.
  4. NanoSuit

30K PC Toplama Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 30 bin lirayı geçmeyecek şekilde sistem toplayacağım. Sadece kasa olacak şekilde. AM5 soket, DDR5 bir sistem olsun istiyorum. Ayrıca Frame Generation'dan dolayı RTX 4000 serisi olsun istiyorum. Hazır sistem istemiyorum. Siz olsaydınız hangi parçaları kullanırdınız, parça...
  5. NanoSuit

30K İş İçin Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar 30K civarı çok aşmayacak şekilde, f/p bir laptop öneriniz varsa alırım. Laptop iş için kullanılacak oyun veya ağır program çalıştırılmayacak, öğretmen için.
  6. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

isim falan değiştirdi ama aynı site yayın hayatına devam ediyor. Olay büyük ihtimal scam
  7. NanoSuit

15K PC Önerisi ( Toplama veya Hazır)

bencede bayağı iyi, çok teşekkürler o kadar baktım bulamadım atmanız çok iyi oldu
  8. NanoSuit

görmüştüm bunu iyi duruyor ama alttaki arkadaşın attığı sistem de cazip göründü şimdi 1707167370 bayağı güzele benziyor, psu markası, diğer parçaların markaları vs. de baya iyi. İkinci el topladım teker teker aynı fiyata geliyor 🗿
  9. NanoSuit

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi 15K bütçem var. Dolayısıyla hazır sistem mi toplama sistem mi toplama ise 2. el mi sıfır mı, önerilerinizi bekliyorum.
  10. NanoSuit

Öneri 200 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

teşekkürler
  11. NanoSuit

Öneri 200 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

Dostlar başlıkdan da anlayacağınız üzere 200 TL civarı, beni uzun süreler götürecek kaliteli bir kablosuz mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
  12. NanoSuit

Öneri 30.000 TL Gaming Laptop Önerisi

rtx 4050 den ziyade, 4060, 4060 ti zorlamak istiyorum, teşekkür ederim tekrardan
  13. NanoSuit

teşekkür ederim :)
  14. NanoSuit

Dostlar 30.000 TL civarında bir bütçe için çoğunlukla gaming'de kullanılacak; bu bütçeye alınabilecek en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  15. NanoSuit

Yks soruları önceden satılmış!!

kesin bir şey söyleyemem, forumda presidentten aldım diyip başkalarına satanlar ve forum admini dolandırıcı, o kesin. Fakat president dolandırıcı olmayabilir ve satıyor olabilir gerçekten. Ona dolandırıcı diyebilmemiz için bi kanıt yok elimizde.
  16. NanoSuit

Yks soruları önceden satılmış!!

bu mesajları ben forumda bizzat gördüm, fotoğraflar sahte değil
  17. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılmıyor!..

Arkadaşlar bu başlığın tam tersi altında bi konum olmuştu. O zamanlar satıldığını düşünüyordum. Fakat yeni arkadaşların bilgilendirmeleri sayesinden yeni bilgilere ulaştım. Ve bir açıklama videosu yaptım. Sorular çok büyük ihtimalle satılmıyor içiniz rahat olsun. Açıklama yaptığım video aşağıda...
  18. NanoSuit

satan kişi olan president, devletin önemli bir kademesinde çalışıyormuş zaten. Başka nasıl sızdıracak soruları.
  19. NanoSuit

soruları çalan adamın profilinde nüfuzlu, eli kolu uzun vs. yazıyor
  20. NanoSuit

satın alanlar daha düşük fiyattan satıyorlar şimdilik .d
Geri