apole
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
Az önce laptop comtrden aldım 1700e 1500 cashback aldımParolapata ggtr harici şuan çalışıyor mu ödeme yapılabiliyor mu ve cashback veriyor mu bilen bilen var mi ?
Az önce laptop comtrden aldım 1700e 1500 cashback aldımParolapata ggtr harici şuan çalışıyor mu ödeme yapılabiliyor mu ve cashback veriyor mu bilen bilen var mi ?
kanka nelerden kaç tl aldın söyleyebilir misinAz önce laptop comtrden aldım 1700e 1500 cashback aldım
Vodafone Pay ile de yapabilirsin.İyzico'da çekilemeyen cashbacki İstanbulkart uygulamasıyla hala çekilebilir hale getirebiliyor muyuz?
İstanbulkart'ta tek seferde 500 TL aktarma limiti varmış. Vodafone Pay'de böyle bir limit var mı ve Vodafone Pay'de hangi aşamaları uygulamam gerekiyor?Vodafone Pay ile de yapabilirsin.
Parolaparaya atıp parayi oradan ödediniz demi ?Az önce laptop comtrden aldım 1700e 1500 cashback aldım
Onaysizsa 2000 yükleme sınırı var günlük, bende tek seferde 2000 çektimİstanbulkart'ta tek seferde 500 TL aktarma limiti varmış. Vodafone Pay'de böyle bir limit var mı ve Vodafone Pay'de hangi aşamaları uygulamam gerekiyor?
İstanbulkart'ta mı yoksa Vodafone Pay'da mı?Onaysizsa 2000 yükleme sınırı var günlük, bende tek seferde 2000 çektim
Iyzico sanal kart açınİstanbulkart'ta tek seferde 500 TL aktarma limiti varmış. Vodafone Pay'de böyle bir limit var mı ve Vodafone Pay'de hangi aşamaları uygulamam gerekiyor?
Vodafone pay ileİstanbulkart'ta mı yoksa Vodafone Pay'da mı?
1700 liralık klavye aldım , 1100 lira civarı iyxicodan geldi , 400 de parolapara , bayram ilk ödeme ve %10 kampanyalrına katıldımkanka nelerden kaç tl aldın söyleyebilir misin