Ne kadar sonradan geldi hocam bide nerden alışveriş yaptınTaksit yok diye biliyorum. Wraith den al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her şeyi doğru yaptısyan gelir. Bana da sonradan geldi
Ne kadar sonradan geldi hocam bide nerden alışveriş yaptınTaksit yok diye biliyorum. Wraith den al
Her şeyi doğru yaptısyan gelir. Bana da sonradan geldi
Dongle ile braber 4k oluyor ama normalde 1k zaten 240hz monitörün yoksa birsey farketmezsin fazlakanka önerin olur mu 2k ya kadar çıkarım kulaklıkta
birde bu mouselar için ekstra bağlantı dongle falan almam lazım mı şuan gamepower icarus kullanıyorum kablolu
10 saat sonra falan , wraithNe kadar sonradan geldi hocam bide nerden alışveriş yaptın
kanka 75hz monitör var gerek olacağını düşünmüyorumDongle ile braber 4k oluyor ama normalde 1k zaten 240hz monitörün yoksa birsey farketmezsin fazla
Knk iyi değil bu
Büyük ihtimalkanka 75hz monitör var gerek olacağını düşünmüyorum
önceki kulaklığım buydu kanka ondan da mı kötüdür lan![]()
Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rampage Styles Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence olmaz ama denemdim sen bilin , 2k için 500 ilk ödeme %25 400 %10 200 için 1100 yapar 400de parolapara 1500 yapıo , 2k lık ürün 500e gelliohocam evdeki diğer telefonlardan da katılsam tekrar katılabilirim dimi indirime, ek olarak 2k harcama yapsaydık ne kadar öderdik nasıl hesaplayabilirim
sağol dostumBence olmaz ama denemdim sen bilin , 2k için 500 ilk ödeme %25 400 %10 200 için 1100 yapar 400de parolapara 1500 yapıo , 2k lık ürün 500e gellio
dostum iyzico ile öde diyip parolaparayı girdim ve tamamladım, cashbackler ne zaman gelir. Ve yardımların için çok teşekkürlerKendi katılmış oluyor zaten bir şey yapmana gerek yok
İyzico ya gelmedi midostum iyzico ile öde diyip parolaparayı girdim ve tamamladım, cashbackler ne zaman gelir. Ve yardımların için çok teşekkürler
Sistem pahalıya gelir. En çok indirim yüzdesini 1300-2000 tl arasında alırsınBen hiç anlamıyorum da benim için alacağım toplama sistemin iyzico vs. ile toplam kaç tl cashback vereceğini hesaplabilecek birisi var mıdır?Birisi ok derse sistemi atacağım, boş yere kalabalık etmeyeyim.