Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

kanka önerin olur mu 2k ya kadar çıkarım kulaklıkta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bu mouselar için ekstra bağlantı dongle falan almam lazım mı şuan gamepower icarus kullanıyorum kablolu
Dongle ile braber 4k oluyor ama normalde 1k zaten 240hz monitörün yoksa birsey farketmezsin fazla

Ne kadar sonradan geldi hocam bide nerden alışveriş yaptın
10 saat sonra falan , wraith

Dongle ile braber 4k oluyor ama normalde 1k zaten 240hz monitörün yoksa birsey farketmezsin fazla
kanka 75hz monitör var gerek olacağını düşünmüyorum

Knk iyi değil bu
önceki kulaklığım buydu kanka ondan da mı kötüdür lan

kanka 75hz monitör var gerek olacağını düşünmüyorum

önceki kulaklığım buydu kanka ondan da mı kötüdür lan
Büyük ihtimal

hocam evdeki diğer telefonlardan da katılsam tekrar katılabilirim dimi indirime, ek olarak 2k harcama yapsaydık ne kadar öderdik nasıl hesaplayabilirim
Bence olmaz ama denemdim sen bilin , 2k için 500 ilk ödeme %25 400 %10 200 için 1100 yapar 400de parolapara 1500 yapıo , 2k lık ürün 500e gellio

Bence olmaz ama denemdim sen bilin , 2k için 500 ilk ödeme %25 400 %10 200 için 1100 yapar 400de parolapara 1500 yapıo , 2k lık ürün 500e gellio
sağol dostum

Ben hiç anlamıyorum da benim için alacağım toplama sistemin iyzico vs. ile toplam kaç tl cashback vereceğini hesaplabilecek birisi var mıdır?Birisi ok derse sistemi atacağım, boş yere kalabalık etmeyeyim.

arkadaşlar parolapara cashback kampanyasına nasıl katılınıyor üstüne tıklıyorum cashback kısmında ancak katıl butonu vs yok @apole @ByDolph

Kendi katılmış oluyor zaten bir şey yapmana gerek yok
dostum iyzico ile öde diyip parolaparayı girdim ve tamamladım, cashbackler ne zaman gelir. Ve yardımların için çok teşekkürler

dostum iyzico ile öde diyip parolaparayı girdim ve tamamladım, cashbackler ne zaman gelir. Ve yardımların için çok teşekkürler
İyzico ya gelmedi mi

Umarım iyzico daki kampanyalara katılmışsındır

Ben hiç anlamıyorum da benim için alacağım toplama sistemin iyzico vs. ile toplam kaç tl cashback vereceğini hesaplabilecek birisi var mıdır?Birisi ok derse sistemi atacağım, boş yere kalabalık etmeyeyim.
Sistem pahalıya gelir. En çok indirim yüzdesini 1300-2000 tl arasında alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,248
Üyeler
175,010
Son üye
secretcrash
Geri