Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 376
Farklı hesaplar açıp her parçadan indirim koparamıyor muyum?Sistem pahalıya gelir. En çok indirim yüzdesini 1300-2000 tl arasında alırsın
Farklı hesaplar açıp her parçadan indirim koparamıyor muyum?Sistem pahalıya gelir. En çok indirim yüzdesini 1300-2000 tl arasında alırsın
Telefon kimlik vs istiyor. Bulabiliyorsan yaparsınFarklı hesaplar açıp her parçadan indirim koparamıyor muyum?
Uğraşmaya değmez.Forumda biri her maille 3 hesap açabiliyosun gibi bişi demişti.Telefon kimlik vs istiyor. Bulabiliyorsan yaparsın
Çok sağolun. Şimdi alışveriş yaptım 3 tane Cashback iyzicodan geldi. Parolapara ne olacak bakalımParolapara müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce, gaming gen üzerindeki kısıtlamayı kaldırdıklarını söylediler.
İyzico ya kartın kaydedip iyzico üzerinden ödemen yeterlibeyler parolapara kullanmadan alacağımda parayı iyzicoya yüklüyoruz demi?
1300 civarına geliyor sanırım, ne zamana kadar geçerli bu indirimler?2999 TL'lik klavye kaça gelir?
daha önce iyzico kullanmış olabilir misiniz?Selamlar dostlar.
Eşimin üzerine iyzico ve parolapara açtım, Gaminggentr üzerinden de siparişi geçtim. Geçmeden iyzicodan %10, ilk siparişe 500 TL ve bayram indirimi %25 kampanyalarına katıldım. Parolaparadan da 400 TL kampanyasına katıldım. Siparişi verdim fakat iyzicoda sadece bayram indirimi ve %10 indirimi uygulandı, ilk siparişe 500 iade kampanyası sisteme düşmedi, parolapara da iade yapmadı. Bu durumla ilgili sıkıntı yaşayan var mı başka?
İyzico ya kartın kaydedip iyzico üzerinden ödemen yeterli
Hayır beyler ne alaka. İyzico ile öde diyip parolpara bilgilerini giriyoruz.beyler parolapara kullanmadan alacağımda parayı iyzicoya yüklüyoruz demi?
Hayır beyler ne alaka. İyzico ile öde diyip parolpara bilgilerini giriyoruz.
parolapara olmadan yaparsam sadece kendi kart bilgilerimi gireceğim demiHayır beyler ne alaka. İyzico ile öde diyip parolpara bilgilerini giriyoruz.