Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Çok al beni gibi bi hava vermedi bana öneri için teşekkürler
Geçenlerde ben de Blackshark V2 aldım. Gayet güzel kulaklık, Mercury Espor'a geçilecek kadar büyük fark olduğunu düşünmüyorum. Bana biraz para ziyanı gibi geldi Razer Blackshark V2'den devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende blackshark v2 kullaniyorum eger alirsaniz kablosuz dusundugunuz model olursa paylasirmisiniz

Arkadaşlar iyzico indirimi n11 de geçiyor mu?Kasa alıcam eğer geçiyorsa bi tık indirimli geliyor almayı düşünüyorum.

Parolapara sorunu düzelmiş. Ama cashback başka hesaptan yaptığımda hemen yatmıştı. Şimdi yatmadı. İnşallah sorun yoktur.

laptopcomtrden az once soyledim %25+%10 birlesmiyor mu direkt 500 500 yatmis

parolapara NFC istiyor mu?

İtopyadan ürün alırken ilk alışverişte 500 tl bakiye kampanyasından yararlanabiliyor muyuz ?

Kampanyanın devam edip etmeyeceği konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar? İade bekliyorum gelince mouse alacağım ama ayın 31'ine kadar iade gelmeyecek gibi duruyor.

Beyaz alan kimse yoktu bende merak edip aldım 10 numara beş yıldız cihaz duruş olarak performansini test edemiyorum A320 olduğu için cpb kapalı 3.6ghz r5 3600 45-50° cinebench R23 de

Ekran kartını zor taktım çok baskı uyguluyordu. Biraz yamuldu gibi oldu pin ama sıkıntı çıkmaz umarım.(Anakart A320m-k Kart Asus Dual 5700xt)

Kasada 160mm destekliyordu ucu ucuna takılıyor cam

Ha bide Anakartta vs ne Argb Portu Ne RGB portu var CPU Fan.soketi takılı olmasına rağmen sabit efektli yanıyor ışığı.
IMG_20250526_202634.webp

IMG_20250526_173917.webp

Ürün linki; https://www.gaming.gen.tr/urun/5651...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews

Geri