Hayır hem iyzico hem de parolapara ilk kez kullanıldı.daha önce iyzico kullanmış olabilir misiniz?
Hayır hem iyzico hem de parolapara ilk kez kullanıldı.daha önce iyzico kullanmış olabilir misiniz?
Wraith de mercury espor var 50mm sürücüleri var mikrofunuda iyi kampanyayla 1300₺ civarı geliyoArkadaşlar var mı kulaklık önerisi blackshark v2 var elimde. Kablosuz almak istiyorum. Öneriniz varsa yazınız lütfen
Blackshark v2 ayarında mıdır ? V2x değil ses kartı olsn model.Wraith de mercury espor var 50mm sürücüleri var mikrofunuda iyi kampanyayla 1300₺ civarı geliyo
blackshark bilmiyorum ama cloud3 ayarında bi kulaklıkBlackshark v2 ayarında mıdır ? V2x değil ses kartı olsn model.
Çok al beni gibi bi hava vermedi bana öneri için teşekkürlerblackshark bilmiyorum ama cloud3 ayarında bi kulaklık
Rica ederim youtubedan incelermelerinede bakabilirsinÇok al beni gibi bi hava vermedi bana öneri için teşekkürler
31 mayıs gibi bitiyorkampanya hala devam ediyor mu son tarihi ne zaman
Hocam bende blackshark v2 kullaniyorum eger alirsaniz kablosuz dusundugunuz model olursa paylasirmisinizArkadaşlar var mı kulaklık önerisi blackshark v2 var elimde. Kablosuz almak istiyorum. Öneriniz varsa yazınız lütfen