Arama sonuçları: *

1. R

Durduk yere sistem donuyor

asusun servisi bu güne kadar bir sorun yaşamadım daha önceden de monitörü göndermiştim panelde sorun vardı 1 hafta sonra panel değişip gönderdiler
  2. R

ekran kartını değiştim sorun ekran kartındanmış garanti talebi oluşturdum pazartesi yüksek ihtimal gelip alacaklar yapılır diye tahmin ediyorum herhangi bir kullanıcı hatasıda yok sadece oyun ve web işleri adobe gibi uygulamalar kullanıldı baklaım ne olacak şuanlık 512 lik ekran kartı ile idare...
  3. R

hocam ssd ile alakası yok bu gün yeni ssd ye windows kurdum yine aynı
  4. R

mavi ekranı çok nadir veriyor bu güne kadar 2 3 defa yemişimdir onun dışında sorun aynı dediğiniz kodu yaptım zaten pc formatlı yedeklemelik bir şeyim yok SSD GOODRAM uygulamasını kurdum onla da alakalı bir şey yok yani çözemedim ya ekran kartında yada işlemcide problem var diye düşünüyorum...
  5. R

oyun içi oyun dışı fark etmiyor atıyorum pc yeni açıyorum dc açıyorum chrome açıyorum sporti yi açıyorum bir kaç dk sonra tak donuyor resliyorum tekrar aynı sı oluyor şuan kule tipi soğutucuyu söktüm 5 saat geçti bi donma olmadı 1755110412 sürekli aç kapa aç kapa mavi ekran attığı için veriyor onu
  6. R

arkada işlem devam etmiyor bir kaç saniye sonra ses gelmesi kesiliyor ssd ye baktım ssd de sorun yok furmark çalışırken de sorun yok ama amd nin kendi uygulamasından stres testi yaptığımda pc takılıyor ama tamamen donma gibi bir sorun olmuyor
  7. R

yok hiç bir işe yaramıyor çok kez denedim kitleniyor kalıyor bazen de dc den arkadaşların veya videonun sesinin gelmesine rağmen kiteniyor kalıyor sadece res atmak çözüyor
  8. R

Format atmadan önce oluyordu dosyalar bozulmuştur diye format attım driverlar düzgün kuruldu RAM 8x8 16 SSD veya HDD modeli goodram 512gb m2 Ekran kartı asus rx6500xt Anakart h510mk İşlemci i5 11400f 1755090563 sıcaklık normal ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor işlemcide en fazla...
  9. R

Sitelerde WAN Hatası

yok hayır
  10. R

Bilgisayarım birkaç aydır durduk yere donuyor ve belli bir süre bekledikten sonra ekran siyah oluyor güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum ve bu günde belki 10 kere oluyordur yardımcı olur musunuz format dahi attım sisteme.
  11. R

Windows 10 Performance Notu

sizce ne yükselte bilirim
  12. R

Windows 10 Performance Notu

<SystemScore>8.6</SystemScore> <MemoryScore>9.1</MemoryScore> <CpuScore>9.1</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.2</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.7</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  13. R

Fivem Time Out hatası

Letra RP giriyorum
  14. R

Fivem Time Out hatası

Fiveme girerken full Time Out atıp duruyor sunucuya girerken ne yapıcam ondan öncede full crash atıyordu zar zor giriyordu bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  15. R

Sitelerde WAN Hatası

aktif
  16. R

Sitelerde WAN Hatası

Merhaba x bir siteye girmek istediğimde WAN Hatası alıyorum Geniş banda erişemezsiniz. Aşağıdan bazı bilgileri edinebilirsiniz: Link çalışır durumda. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN" girin.
  17. R

Modem gelemden internet bağlamaya gelirler ise sorun olurmu

Merhaba eve yeni internet çektireceğiz ve hiç bir kablo v.s çekili değil eve ve kendilerinin sunduğu modemi istemiyorum ben sipariş vericem verdikten sonra modem gelmeden internet bağlamaya gelseler sorun olurmu sadece kablo çekip gidebiliyorlarmı kendimiz modemi ayarlaya biliyormuyuz 1705947993 .
  18. R

millenicom internet sizce nasıl süperonline alt yapısından bağlatmak istiyorum

Merhaba eve internet bağlatmayı düşünüyorum be binada süperonline fiber alt yapısı mevcut millenicom internet sizce nasıl süperonline alt yapısından bağlatmayı düşünüyorum fiyat 260 tl modemede ek para vericem veya kendim satın alıcam modemi süperonline den neden bağlatmıyorsun diyecek olursanız...
  19. R

Superonline fiber alt yapısı mevcut fp iyi bir sağlayıcı arıyorum öneri lazım

yani düşe biliyorlar ise olabilirde başka operatörlerde ucuz lakin nasıl bir performans sağlıyor bilmiyorum
  20. R

Superonline fiber alt yapısı mevcut fp iyi bir sağlayıcı arıyorum öneri lazım

100mb si 430 tl 1705684613 millenicom da 230 tl
Geri