Sitelerde WAN Hatası

RRZeRos

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba x bir siteye girmek istediğimde WAN Hatası alıyorum
Geniş banda erişemezsiniz. Aşağıdan bazı bilgileri edinebilirsiniz:
Link çalışır durumda. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN" girin.

Çözüm buldunmu reis
Merhaba x bir siteye girmek istediğimde WAN Hatası alıyorum
Geniş banda erişemezsiniz. Aşağıdan bazı bilgileri edinebilirsiniz:
Link çalışır durumda. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN" girin.

İnternet olduğuna kesin eminsen dns atalım modeme. Hangi sağlayıcı hangi modem kullanıyosun telekomun verdiğiyse olmaz

İnternet olduğuna kesin eminsen dns atalım modeme. Hangi sağlayıcı hangi modem kullanıyosun telekomun verdiğiyse olmaz
Hocam şuan elimde turkcellin zxhn h168a modemi var 600 tl ödeyip modemi alıyımmı yoksa vatandan 1600 e tenda v12 mi alıyım hangisi daha mantıklı olur

Son düzenleme:
Hocam şuan elimde turkcellin zxhn h168a modemi var 600 tl ödeyip modemi alıyımmı yoksa vatandan 1600 e tenda v12 mi alıyım hangisi daha mantıklı olur
Tenda ben sevmiyorum tp link modemlere bak vr 300 güzel. Turkcell modemi de öyle olur merak etme operatörlerin verdiği modem diyorum bana turkcell diyosun 😂

Tenda ben sevmiyorum tp link modemlere bak vr 300 güzel. Turkcell modemi de öyle olur merak etme operatörlerin verdiği modem diyorum bana turkcell diyosun 😂
Tamamdır yarın modemi kargoluyorum ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,008
Üyeler
188,510
Son üye
efebesen
Geri